Danske Vandværker

Danske Vandværker ansætter to nye medarbejdere

Del

Danske Vandværker, som varetager vandbranchens interesser, har i det nye år styrket sin organisation med to nye medarbejdere på sekretariatet i Solrød Strand.

Camilla Falk, bosiddende i Greve, er tiltrådt som juridisk rådgiver. Camilla Falk blev i 2010 uddannet som jurist på Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som juridisk rådgiver hos Købmandsstandens Inkasso Service A/S, været Office Manager hos Herman Olsen & Co., hvor hun havde ansvaret for administration, økonomi og jura. På seneste visitkort stod der juridisk fuldmægtig hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (det tidligere Arbejdsskadestyrelsen), hvor arbejdsområdet var behandling af sager om personskadeerstatning.

Irene Blak Villadsen, bosiddende i Ejby ved Køge, har arbejdet 15 år som grafiker på reklamebureau og i in-house marketingsafdelinger. Seneste arbejdsplads var hos Kärcher, hvor ansvarsområderne var koordinering af markedsføring, planlægningen og udarbejdelse af messer samt tv og filmproduktion. Irene Blak Villadsen blev uddannet til Multimediedesigner på Lyngby Uddannelsescenter i 2002. Udover at arbejde med grafisk produktion skal Irene Blak Villadsen også håndtere annoncesalg i Danske Vandværkers medlemsmagasin.  

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Camilla Falk, juridisk rådgiver
Camilla Falk, juridisk rådgiver
Download
Irene Blak Villadsen, grafiker
Irene Blak Villadsen, grafiker
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 20 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

En rigtig god dag for de forbrugerejede vandværker22.11.2018 15:21:33 CETPressemeddelelse

Politikerne på Christiansborg har netop indgået et bredt forlig om, at vandværker, som udleder mindre end 800.000 kubikmeter vand, ikke behøver at være omfattet af de økonomiske rammer i vandsektorloven. Det betyder mindre bureaukrati og færre omkostninger på vandværkerne. Da forsyningssikkerheden er altafgørende, skal vandværkerne dog stadig være omfattet af performance benchmarkingen, som blandt andet viser, hvor godt vandværket drives.

Det lysner for beskyttelsen af de boringsnære områder24.8.2018 13:46:01 CESTPressemeddelelse

I går, torsdag 23. august, var der samråd i Miljø- og Fødevareudvalget. Emnet var de mange pesticider, som er fundet i vores grundvand i den seneste tid. Danske Vandværker arbejder for et fuld stop for brug af pesticider i de boringsnære beskyttelsesområder. Nu ser det ud til, at det arbejde bærer frugt, da miljøminister Jakob Ellemann-Jensen under samrådet sagde, at han er åben for at indføre stramninger på pesticidområdet til gavn for drikkevandet.

Fuld stop for brug af pesticider i BNBO’erne23.8.2018 05:30:00 CESTPressemeddelelse

Når Miljø- og Fødevareudvalget på samrådet i dag den 23. august sætter pesticider på menuen, er budskabet fra Danske Vandværker krystal klart: Danskerne skal kunne blive ved med at tappe sig et rent glas vand fra hanen. I lyset af den seneste tids mange fund af pesticider er det på tide at stoppe med at bruge sprøjtemidler i de boringsnære områder og få sat turbo på overvågningen af vores grundvand.