Danske Vandværker

Danske Vandværker ansætter to nye medarbejdere

Del

Danske Vandværker, som varetager vandbranchens interesser, har i det nye år styrket sin organisation med to nye medarbejdere på sekretariatet i Solrød Strand.

Camilla Falk, bosiddende i Greve, er tiltrådt som juridisk rådgiver. Camilla Falk blev i 2010 uddannet som jurist på Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som juridisk rådgiver hos Købmandsstandens Inkasso Service A/S, været Office Manager hos Herman Olsen & Co., hvor hun havde ansvaret for administration, økonomi og jura. På seneste visitkort stod der juridisk fuldmægtig hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (det tidligere Arbejdsskadestyrelsen), hvor arbejdsområdet var behandling af sager om personskadeerstatning.

Irene Blak Villadsen, bosiddende i Ejby ved Køge, har arbejdet 15 år som grafiker på reklamebureau og i in-house marketingsafdelinger. Seneste arbejdsplads var hos Kärcher, hvor ansvarsområderne var koordinering af markedsføring, planlægningen og udarbejdelse af messer samt tv og filmproduktion. Irene Blak Villadsen blev uddannet til Multimediedesigner på Lyngby Uddannelsescenter i 2002. Udover at arbejde med grafisk produktion skal Irene Blak Villadsen også håndtere annoncesalg i Danske Vandværkers medlemsmagasin.  

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Camilla Falk, juridisk rådgiver
Camilla Falk, juridisk rådgiver
Download
Irene Blak Villadsen, grafiker
Irene Blak Villadsen, grafiker
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Det lysner for beskyttelsen af de boringsnære områder24.8.2018 13:46pressemeddelelse

I går, torsdag 23. august, var der samråd i Miljø- og Fødevareudvalget. Emnet var de mange pesticider, som er fundet i vores grundvand i den seneste tid. Danske Vandværker arbejder for et fuld stop for brug af pesticider i de boringsnære beskyttelsesområder. Nu ser det ud til, at det arbejde bærer frugt, da miljøminister Jakob Ellemann-Jensen under samrådet sagde, at han er åben for at indføre stramninger på pesticidområdet til gavn for drikkevandet.

Cyberhysteri – ingen grund til nervøsitet for det danske drikkevand20.7.2018 13:23pressemeddelelse

At de danske vandværker ikke er omfattet af regeringens nye cyberstrategi skaber ingen bekymring hos Danske Vandværker, der med sine knap 2.000 medlemmer leverer næsten hvert andet glas drikkevand til danskerne. Vandværkernes evne til at forsyne borgerne med drikkevand er ikke truet af cyberkriminelle, som det ellers fremgår af Jyllands-Posten i dag fredag. Her fremføres det blandt andet, at fordi nogle it-hackere har skaffet sig adgang til et vandværks SCADA-styresystem, vil det udgøre en trussel mod danskernes drikkevandsforsyning. Dette vil kun medføre et midlertidigt stop eller en uregelmæssighed i vandforsyningen, der straks vil blive opdaget og rapporteret til vandværket.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum