Danske Vandværker

Danske Vandværker ansætter politisk chef

Del

Martin Gertz Andersen er 1. februar tiltrådt i et nyoprettet job som politisk chef i brancheorganisationen Danske Vandværker, der varetager vandbranchens interesser.

Den nye politiske chef medbringer 16 års erfaring med public affairs i Danmark og i EU, heraf er de ni år brugt som lobbyist inden for forsyningsområdet. Martin Gertz Andersen er kandidat i samfundsfag og politisk kommunikation/administration og har derudover en master i miljø og energiret. Danske Vandværker har sekretariat i Solrød.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Martin Gertz Andersen bor på Frederiksberg.
Martin Gertz Andersen bor på Frederiksberg.
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum