Hoodee

Danske unge skal være verdensmestre i druk

Del

Danske unge har Europarekord i druk, men det er ikke godt nok ifølge den unge iværksætter Jacob Schrøder. Han mener, at målet bør være at blive verdensmestre i de våde varer, og hans personlige mål for nytårsaften er ikke at kunne huske noget som helst af, hvad der skete, dagen derpå. Han har udviklet en app, så andre unge ligeledes kan jagte verdensrekorden.

Normalt vil mange nok tænke, det er et problem, at danske unge drikker dobbelt så meget som Europa-gennemsnittet. Næsten hvert år er Sundhedsstyrelsen ude og advare imod skadevirkningerne af alkoholen, men ifølge de to unge iværksættere Jacob Schrøder og Mathias Villadsen er det ikke op til samfundet at begrænse de unge på den måde.

Derfor har de lavet app’en Hoodee, hvor man som ung kan gå ind og finde steder i landet, især København, hvor man kan spare penge på sine drukture – og få tilbud nu og her, når man i forvejen er ude og drikke sig fuld i nattelivet.

”Det er ikke mange internationale mesterskaber, Danmark sidder sikkert på år efter år. Det gælder dog vores Europarekord i druk iblandt unge, men hvorfor sigte så lavt? Hvorfor ikke gå efter at blive verdensmestre?”, spørger Jacob Schrøder, der selv er 21 år gammel og giver den gas i byen hver weekend.

Han mener, at de ældre generationer skal blande sig udenom og lade de unge feste, når de har lyst til det.

”Hvorfor skal det altid være sådan, at ungdommen er i fordærv ifølge de gamle? For en måned siden jublede hele Danmark over, at vi kvalificerede os til VM i fodbold. Fint nok, men så lad os da samtidig feste og drikke så vildt, vi vil, og vær i stedet stolt over, at vi lige nu er de bedste i Europa til det og måske i 2018 bliver verdensmestre i både fodbold og druk.”

druktur

Jacob Schrøders eget nytårsforsæt er, at han igennem Hoodee vil gøre danske unge til verdensmestre i druk i løbet af 2018. Derfor har de også givet den max gas op til nytårsaften og tilføjet bunker af rabatter på natklubbernes drikkevarer, så man kan bruge nytårsaften på at komme spritstiv ind i det nye år og fortsætte den brandert langt ind i 2018.

”Jeg satser selv på ikke at kunne huske noget som helst af, hvad der skete nytårsaften. Det er for mig den helt rigtige måde at komme ind i et nyt år på.”

Nøgleord

Kontakter

Jacob Schrøder
mobil 53 63 63 61
mail jacob@hoodee-app.com

Links

Information om Hoodee

Idéen til Hoodee opstod i vinteren 2016/2017. På daværende tidspunkt var der meget fokus på de sociale mediers negative indflydelse, særligt på unge mennesker. Man snakkede om de ”A-sociale medier” fordi medier som Facebook, Instagram osv. gør, at vi omgås hinanden mindre i den virkelige verden. Vi tænkte at dét måtte der laves om på. Løsningen blev en app der fremfor at tryllebinde os til den digitale verden, inspirerer os til at komme ud af hjemmet og socialisere i det offentlige rum.

Der sker helt sikkert noget interessant, i nærheden af dig, lige nu! Vi vil give dig det bedste overblik over interessante aktiviteter i nærområdet, så du aldrig skal gå glip af de ting du elsker. Folk skal bruge mindre tid på at planlægge og lede efter aktiviteter, og mere tid på at nyde de gode ting i livet. I en stresset og digitaliseret hverdag er det vigtigt at kunne koble af og gøre spontane ting. Vi giver vore brugere en oplagt mulighed for at gøre netop dette!

Følg pressemeddelelser fra Hoodee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.