Danske Spil A/S

Danske Spils kunder har massiv tiltro til Danmark inden Østrig-kamp

Del

Onsdag aften spiller Danmark en af de formodet sværeste kampe i VM-kvalifikationen på udebane mod Østrig.

Danmark har fået en god start på kvalifikationen med sejre mod Israel og Moldova, og der er noget, der tyder på, at Danske Spils kunder tror på, at stimen fortsætter på Ernst Happel Stadion i Wien.

- Der er, blandt vores kunder en overvældende tro på, at Danmark vinder kampen, siger Peter Emmike, oddssætter hos Danske Spil.

- Hele 85 procent af alle indskud på kampvinder-spillet er kommet på Danmark, mens kun cirka fem procent er kommet på hjemmesejr, siger han.

Danske Spil har da også Danmark som svag favorit i kampen, men det er marginalt, fortæller Peter Emmike. Onsdag morgen er oddset på dansk sejr 2,45, mens hjemmesejren står til 3,05.

- Danmark skal på en svær udebaneopgave her. Østrig bør være det næstbedste hold i gruppen, og derfor ville uafgjort i den her kamp ikke være nogen katastrofe for Danmark. Slet ikke. Det er et godt hold, Danmark står over for. Når man kigger ned over spillerlisten, så springer David Alabas navn i øjnene, men derudover har de en pæn andel af spillere fra den tyske Bundesliga, hvilket jo virkelig lugter af kvalitet, siger Peter Emmike.

Østrig startede denne kvalifikation med at spille 2-2 på udebane mod Skotland, og det resultat blev fulgt op af en pligtsejr hjemme mod Færøerne. Dermed er østrigerne – lige som Danmark – kommet fint fra land i kampen om en VM-billet. Trods det, er det den danske start, der har imponeret Peter Emmike mest.

- Vores umiddelbare vurdering af denne kamp var inden starten på VM-kvalifikation, at det faktisk var tæt på 50-50 mellem de to hold. Men efter en meget flot start af det danske landshold har vi justeret oddsene en lille smule, så Danmark nu fremstår som svag favorit rent oddsmæssigt, siger han. 

Oddssætteren fortæller, at de mest spillede ciffertips på kampen er henholdsvis 1-2 og 1-3 til odds 9,35 og 19,00.

Danmarks kamp mod Østrig spilles klokken 20:45.

Se odds på Østrig-Danmark her: https://danskespil.dk/oddset/sports/event/4694812/fodbold/international/international-vm-kvalifikation/strig-danmark

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum