Danske Spil A/S

Danske Spil: Vi har tre favoritter til at vinde Melodi Grand Prix

Del

Et stærkt felt, men med klare favoritter. Sådan beskriver Danske Spils oddsættere de 10 deltageres bud på årets Melodi Grand Prix vinder. Favoritterne er blandt andet dansk-australske Anja, Ida Una, Sada Vidoo.

Det er mange gode sange blandt de 10 bud på årets Melodi Grand Prix vinder, så konkurrencen bliver skarp, når DR lukker op for den 47. udgave af Dansk Melodi Grand Prix. Det mener Danske Spils oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen, efter han har gennemlyttet alle sangene, da de blev frigivet her til formiddag.

Den dansk-australske sangerinde Anja vil være naturlig at tage med i favoritfeltet, eftersom hun blev nr. to sidste år. Det indikerer odds 4,5 også, men hun får skarp konkurrence, vurderer Danske Spils oddssætter, Peter Emmike Rasmussen.

-Sada Vidoo med Northern Lights til odds 2,75 og Ida Una med One til odds 3,50 er skarpe konkurrenter til Anja. Sada Vidoo optræder som en syngende dukke, og synger rigtig godt. Vi har også tidligere set internationale vindere, som var klædt ud, bl.a. i form af finske Lordi og Østrigske Conchita Wurst, der begge vandt det internationale Grand Prix. Men det kan også gå den helt anden vej.

- Ida Unas sang er rigtig god, men hun har den ulempe, at hun synger som den første. Oftest ser vi, at det bliver sange i midten eller i slutningen af showet, der vinder. Men om det bliver en ulempe denne gang? Det må vi se…,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Han forklarer, at netop de sange har nogle af de ting, der ofte er med til at skabe en vindersang til Melodi Grand Prix.

-Det er vigtigt, at sangen har et godt, genkendeligt omkvæd, og at sangeren rent faktisk kan synge, og det har vi først kunne høre i dag. Teksten til sangen er også vigtig, men genkendeligheden er mest vigtig. Tænk på Basim og "Cliche Love Song". Her kunne publikum nærmest synge med efter allerede at have hørt den én gang. Det betyder noget for, om folk stemmer på sangen, siger Peter Emmike Rasmussen.

Der kan dog ske meget på vej til finalen og i første omgang skal 7 af de 10 sange sende ud, og hvem det bliver, har oddssætterne flere bud på.

- Vi tror, det bliver en af de tre, der vinder. Men der er også nogle outsidere, for der er en fagjury, der bestemmer 50 pct., og så kan en deltager som Johanna Beijbom med sangen A.S.A.P. til odds 13,00 lige pludselig være i spil på trods af, at deltagere fra udlandet normalt ikke klarer sig så godt i Dansk Melodi Grand Prix, slutter Peter Emmike Rasmussen, der også fortæller, der kommere flere spil på Melodi Grand Prix i løbet af ugen.

For yderlige information:

Danske Spils pressetelefon 30851785

Links

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

36 72 00 11https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Danske Spil tager kampen op mod Ludomani17.8.2018 06:02pressemeddelelse

Fra i dag og fem uger frem kører Danske Spil en kampagne for at gøre opmærksom på ludomani, og hvordan Danske Spil arbejder med emnet. Kampagnen drejer sig om konsekvenserne ved at have ludomani inde på livet - både som spiller eller som pårørende. Kampagnen kommer ud på Danske Spils sociale medieplatforme med små film, facts om ludomani samt en quiz, hvor man kan teste sin viden om emnet. Typisk afføder disse kampagner en del diskussioner blandt danskerne, og Danske Spil må til tasterne og tage dialogen. Men det er også helt okay. CSR-direktør i Danske Spil, Stine Hove Marsling mener nemlig ikke, det nytter noget at gemme sig, når det kommer til de svære spørgsmål. - At tjene penge på spil kommer med et stort ansvar. Vi mener, det er en del af vores ansvar at gå i dialog med danskerne om det indbyggede dilemma, som vi og andre spilselskaber er født med. Vi vil med denne kampagne gerne vise de mange initiativer, vi i Danske Spil tager for at forebygge ludomani, siger hun. Alle har et a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum