Danske Spil A/S

Danske Spil tror på et FC-parløb i næste Superligasæson

Del

Det bliver nummer et og to, FC København og FC Midtjylland, fra den overståede sæson i Superligaen, der kommer til at kæmpe om guldet i den kommende sæson. Det mener Danske Spil ganske skråsikkert.

Øllet fra fejringen af de danske mesterskab i fodbold er kun lige blevet lunkent, men allerede nu er det tid til at kast et blik på den næste sæson i landets bedste fodboldrække for herrer.

Kampen om det danske mesterskab indledes i weekenden omkring søndag den 17. juli 2022, og hos Danske Spil forventer man, at særligt to hold vil lægge mærkbar afstand til konkurrenterne.

”Vi tror på, at næste sæson bliver et tæt parløb mellem de to FC-hold med en lille fordel til københavnerne. De har vist sig stærkest i år, og de har fortsat et setup, der ikke kan matches i Danmark. Derfor tror vi på, at FCK og FCM igen deler guld og sølv imellem sig med en lille favør til FCK,” siger Peter Emmike Rasmussen, som er oddssætter hos Danske Spil.

Forudsigelsen fra eksperten betyder, at de to hold har relativt lave odds her før sæsonstarten, nemlig 2,10 til FCK og 2,50 til FCM. Tredjepladsen vil i Danske Spils øjne gå til Brøndby, som lander på odds 9,00.

Silkeborg kan gå begge veje
Sidste sæsons store overraskelse, Silkeborg, har Danske Spils eksperter lidt svært ved at blive kloge på. Et mesterskab til midtjyderne giver i skrivende stund odds 40,00, men det kan ændre sig over sommeren.

”Når man ser på det flotte spil, Silkeborg har leveret, og den placering, de opnåede, kan der være mange af deres profiler, som er blevet interessante for andre hold. Derfor går en sommer i møde, hvor holdet kan blive decimeret, og det får markant betydning for deres chancer – og odds – hvis de vælger at hente nogle penge på de spillere, der er eftertragtede lige nu, fx en Helenius, der også har udtalt, at han ikke er afvisende over for en tur til udlandet,” siger Peter Emmike Rasmussen.

I bunden af odds-tabellen finder man AC Horsens og Lyngby, som begge vil overraske voldsomt – og gøre nogle danske oddsere glade – hvis de går hele vejen og tager det danske mesterskab i sæsonen 22/23. De ligger hhv. til odds 500 og 750.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum