Danske Spil A/S

Danske Spil tror på, at Cort beholder prikkerne efter de jyske bjerge

Del

De danske landeveje har kogt af Tour-feber, og givet Magnus Cort vinger over gårsdagens sjællandske bjerge. Hos Danske Spil tror man på, at Cort har stor chance for at forsvare den prikkede bjergtrøje over dagens jyske bakker, og at han dermed vil bære prikkerne på fjerde i etape, når startskuddet lyder i Frankrig.

I dag begiver feltet sig ud på Tourens 3. etape fra Vejle til Sønderborg, og her er endnu tre bjergpoint på spil. Hos Danske Spil giver Magnus Cort Nielsen i bjergtrøjen på 4. etape odds 1,30.

”Hos Danske Spil mener vi, at Magnus Cort har 75 pct. chance for at sikre sig den prikkede bjergtrøje over de jyske bakker på dagens 3. etape. Cort viste sit format i går, som en rytter der kan sidde med, når det gælder. Cort formår gang på gang at komme med i de rigtige udbrud, når det passer ind i hans masterplan, og netop den evne sikrede ham også tre etapesejre i Vueltaen sidste år.” forklarer Thomas Theede Therkildsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

En vigtig mission på dagens 3. etape

Magnus Cort sikrede sig tre bjergpoint på 2. etape, og der er yderligere tre bjergpoint på spil på dagens 3. etape. Cort mistede tid i klassementet i går grundet et styrt, og det kan potentielt være en udfordring for hans mulighed for at beholde trøjen, da den afgøres på baggrund af placering i klassementet, hvis der er lighed i antallet af bjergpoint. Thomas Theede Therkildsen afslutter:

”Cort har en vigtig mission i dag for at forblive i prikkerne endnu en etape, hvilket er at sikre, at det ikke er den samme konkurrent, der snupper alle tre bjergpoint. Cort er uhyggelig stærk, og vi tror på, at han vil forsvare bjergtrøjen med næb og kløer. Et ekstra incitament for at spændende hjelmen og kører for alle dagens tre bjergpoint er, at det stiller ham stærkt i kampen for også at beholde trøjen over de kommende etaper.”

Danske Spil melder at interessen for cykelsport er kolossal, og der helt præcist er 40 pct. større interesse for cykling i år i forhold til tidligere år.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum