Danske Spil A/S

Danske Spil: Spillerne startede og sluttede VM med succes.

Del

Oddset-spillerne havde en rigtig god afslutning på VM. Søndag vandt de præmier for 40 mio. kr. på finalekampen. Det sluttede cirklen for mange, der startede VM med en Oddset-succes på Danmark-Peru og sluttede med en gevinst på Frankrig som vinder.

Det har ikke været et let VM i fodbold at forudse. Hverken for eksperter, oddssættere eller fodboldfans rundt omkring i Danmark. Alligevel lykkedes det rigtig mange danskere, der har spillet Oddset i løbet af VM, at afslutte VM med en succesoplevelse, da Frankrig tog titlen som Verdensmestre søndag.

-Vores spillere slutter på toppen. Kunderne havde forudset, at Frankrig ville vinde. 87 pct. af dem, der havde spillet på sejrens størrelse, havde spillet, at Frankrig ville vinde med mindst to mål. Rigtig mange havde desuden forudset, at det ville blive en målrig finale mellem Frankrig og Kroatien, og vi udbetalte præmier for i alt 40 mio. kr. på finaledagen, siger Jens Nielsen, Sportspilschef i Danske Spil.   

På den måde er ringen for VM sluttet meget fint. Spillerne startede også VM med en stor succesoplevelse, da Danmark vandt over Peru i vores første gruppekamp.

-Danskerne satser tit på, at Danmark vinder, og i vores første gruppekamp havde 74 pct. af alle vores kunder spillet på dansk sejr. Så rigtig mange Oddset-spillere fik her en god start på VM, siger Jens Nielsen.

Ellers har det ikke udelukkende været Oddset-spillernes VM. Mange favoritter røg hurtigt ud, og mange af de klassiske storhold scorede ikke de mål, som spillerne forventede.

-Før VM havde 15 pct. Brasilien som ny verdensmester, og 12 pct. havde Tyskland, og de hold har sammen med blandt andet Argentina og Spanien givet spillerne en del skuffelser, siger Jens Nielsen.

Ved VM er der altid meget fokus på topscorertitlen, og her var der succes for cirka hver tiende kunde.

- Ca. 10 pct. af alle dem, der spillede på topscorer, har spillet på Harry Kane som VM-topscorer. Kane gav odds 18 som topscorer inden hans første mål mod Tunesien, så det har helt sikket glædet en del spillere, at han fik trofæet søndag.

Inden VM havde Danske Spil en målsætning om at have det største spiludbud nogensinde, og det er de lykkes med.

-Vi havde som målsætning at udbyde mindst 30.000 forskellige væddemål i løbet af VM, og det har vi gjort. Vi har faktisk udbudt flere end 35.000 forskellige væddemål i løbet af VM-måneden. Det er vi ret stolte af, og vi håber, det har givet kunderne mange sjove spiloplevelser undervejs, siger Jens Nielsen.

Nøgleord

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

36 72 00 11https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Danske Spil tager kampen op mod Ludomani17.8.2018 06:02Pressemeddelelse

Fra i dag og fem uger frem kører Danske Spil en kampagne for at gøre opmærksom på ludomani, og hvordan Danske Spil arbejder med emnet. Kampagnen drejer sig om konsekvenserne ved at have ludomani inde på livet - både som spiller eller som pårørende. Kampagnen kommer ud på Danske Spils sociale medieplatforme med små film, facts om ludomani samt en quiz, hvor man kan teste sin viden om emnet. Typisk afføder disse kampagner en del diskussioner blandt danskerne, og Danske Spil må til tasterne og tage dialogen. Men det er også helt okay. CSR-direktør i Danske Spil, Stine Hove Marsling mener nemlig ikke, det nytter noget at gemme sig, når det kommer til de svære spørgsmål. - At tjene penge på spil kommer med et stort ansvar. Vi mener, det er en del af vores ansvar at gå i dialog med danskerne om det indbyggede dilemma, som vi og andre spilselskaber er født med. Vi vil med denne kampagne gerne vise de mange initiativer, vi i Danske Spil tager for at forebygge ludomani, siger hun. Alle har et a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum