Danske Spil A/S

Danske Spil: Messi er på vej til Manchester City

Del

Lionel Messi vil væk fra Barcelona, men det er uvist, hvor den boldbegavede argentiner fortsætter karrieren, hvis han forlader den catalonske hovedstad. Ender det med et Barcelona-exit, er der ifølge Danske Spil størst sandsynlighed for, at Messi havner i Manchester City.

Inter, Paris Saint-German, Juventus eller Chelsea?

Spekulationerne om fremtiden for en af verdens bedste fodboldspillere gennem tiderne er i fuld gang, efter at Lionel Messi har bedt Barcelona om at få ophævet sin kontrakt.

Flere klubber nævnes som den lille argentiners kommende arbejdsgiver, og i Danske Spil peger pilen på Manchester City:

”Der er blevet talt en del om, at Inter satser på at få fat i Messi, men vi tror mere på, at han skriver under med Manchester City. Det skyldes bl.a., at Messi kender Pep Guardiola, der er begejstret for argentineren, som han selv har trænet i Barcelona, og derudover vil spillestilen i Manchester-klubben også passe fint til Messi”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil.

Skulle argentineren fortsætte karrieren i City, giver Danske Spil pengene 2,10 gange igen. Hvis han bliver holdkammerat med Christian Eriksen i Inter, får man sit indskud 7,00 gange retur.

Manchester United og Paris Saint-German nævnes også som potentielle kandidater til at overtage Messi. Oddset på, at han fremover skal tørne ud for de røde djævle, er sat til odds 15,00, mens et eventyr i den franske hovedstad hos dette års CL-finalister, PSG, giver pengene 9,00 gange igen.

Det er også et sandsynligt scenarie, at Messi bliver i den klub, han har repræsenteret i 20 år. Danske Spil har odds 1,80 på, at trøje nummer 10 i Barcelona også i næste sæson vil tilhøre argentineren.  

Det kan heller ikke afvises, at Messi efter en flot, lang karriere i Europa, vender næsen hjem til Sydamerika for at spille for en argentisk klub. Skulle det ske, giver Danske Spil pengene 12,00 gange igen.  

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum