Danske Spil A/S

Danske Spil: Her er de mest spillede ord i nytårstalen

Del

Danskerne tror på mange variationer af Corona

Foto: Getty Images.
Foto: Getty Images.

Danske Spil åbnede i slutningen af november for spil på Dronningens nytårstale, og der er stor interesse for spillet.

Peter Emmike, oddssætter hos Danske Spil, fortæller, at de foreløbige spiltendenser peger i retning af, at danskerne tror, at talen kommer til at kredse sig om det, der fyldt meget for os alle i 2020 – nemlig corona.

- Selvom vores spillere faktisk ikke lige nu har lavet så mange indskud på selve ordet ’corona’, så er de fleste indskud kommet på ord, som har en eller anden forbindelse til pandemien, siger han.

På listen over de 15 mest spillede ord hænger mindst ti af dem sammen med pandemien eller konsekvenserne af den.

- Selvom vi er ganske sikre på, at Dronningen italesætter corona, så kan det jo gøres på mange forskellige måder. Hendes Majestæt kan sige ’pandemi’ eller for eksempel vælge at fokusere på afstanden mellem mennesker. Dronningen har også været inde på den ensomhed, der har ramt mange af os, så det er svært at forudsige, hvilken vinkel der tages på coronaen, siger Peter Emmike og fortsætter. 

- Derfor forventer vi, at indskuddene fortsætter med at blive spredt ud over en del forskellige coronarelaterede ord, lyder det.

Lige nu er ordet ’glæde/r’ det mest spillede. Det ord står til odds 1,25 hos Danske Spil, som altså også finder det ret sandsynligt, at ordet indgår i talen.

- Ellers er ord og fraser som ’krise’, ’sundhedspersonale/t’, ’sammen hver for sig’ og ’fællesskab’ nogle af dem, der kommer flest indskud på, siger oddssætteren.

Lige som det altså ikke overrasker Peter Emmike, at der er corona-tendenser i spilmønsteret hos Danske Spils kunder, så overrasker det ham heller ikke, at ’100 år/-et’ ligger på den foreløbig andenplads over mest spillede.

- 2020 var 100-året for genforeningen af Danmark og Sønderjylland, og det er vi ret sikre på, at Dronningen vil markere i sin tale. Vi har lige nu odds 1,70 på '100 år/-et'. I modsætning til corona, så er det her jo en begivenhed, som ikke kan italesættes på så mange forskellige måder. Hvis H.M. kommer ind på det, er hun jo nødt til at sige '100-året', så det tror vi – lige som vores kunder – er ret sandsynligt, siger Peter Emmike.

Se Danske Spils odds på nytårstalen lige her: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/11747/danmark-dronningens-nytrstale/matches

Billeder

Foto: Getty Images.
Foto: Getty Images.
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum