Danske Spil A/SDanske Spil A/S

Danske Spil forlænger julen – den 25. december skal der findes 12 nye millionærer

Del

Danske Spil vil skabe en ny juletradition med Det Store Jule Lotto, hvor der trækkes lod blandt alle Lotto-rækker spillet i december.

Du kender det godt.

Det er den 25. december, julegaverne er pakket op, papiret ligger sammenkrøllet bag sofaen, og der er ikke mere ris á la mande i køleskabet. Og der er næsten 12 måneder til næste juleaften.

Nu vil Danske Spil dulme din juleblues og har derfor lanceret Det Store Jule Lotto, som du måske allerede har set reklamer for.

- Lotto er populært blandt danskerne, og vi har længe haft et stort ønske om at udvikle Lotto og samle danskerne om en stor juletrækning. Det gør vi nu med Det Store JuleLotto, hvor op til 12 vindere kan lune sig med en milliongevinst, siger René Bank Jørgensen, der er Product Director, Danske Spil. 

Dobbelt chance på en almindelige Lottokupon
Konceptet er simpelt. Det Store JuleLotto er en særlig, ekstra lodtrækning den 25. december, hvor der udtrækkes op til 12 vindere af 1 million kroner blandt alle spillede Lottorækker i december.

Man deltager altså automatisk og gratis i Det Store JuleLotto, når man spiller Lotto i december måned.

- Med Det Store JuleLotto vil vi skabe en ny juletradition, der forlænger julen til den 25. december. Normalt er første juledag bare dagen efter juleaften. Vi håber med Det Store JuleLotto at kunne tilføre dagen lidt ekstra spænding og et underholdningsformat, som familier kan samles om, siger Simon Holm Olsen, Brand Manager i Danske Spil.

Som en del af Det Store JuleLotto kan man hos alle Lottoforhandlere få en ”kalenderforlænger”, – en særlig kalenderlåge til den 25. december, som man kan klipse på sine normale julekalendere og dermed forlænge spændingen til ”julens kedeligste dag”. 

Fakta om Det Store Jule Lotto: 
- Alle spillede Lotto-rækker i december måned er automatisk med i lodtrækningen om 12 x 1 million den 25. december.

- Hver Lotto-række spillet i december fungerer som et lod i JuleLotto. Jo flere rækker man spiller, jo flere lodder har man i lodtrækningen.

- Den 25. december trækkes der 12 vindere af 1 million kroner blandt alle spillede rækker i forlængelse af den ”normale” Lotto trækning.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum