Danske Spil A/S

Danske Spil: ”Det vil være et kæmpe chok for os, hvis han ikke vinder”

Del

Oddssætterne hos Danske Spil er ret sikre på, at de har regnet den ud, før det går løs i årets finale i Vild med dans. Caspar Phillipson er kæmpefavorit til at tage den samlede sejr, mens Natasha Brock og Daniel Wagner må danse om at blive nummer to.

I løbet af de sidste ni fredage har Årets Vild med dans gang på gang på gang overrasket eksperterne hos Danske Spil. Favoritter er røget i omdans, mens underdogs har imponeret stort.

Nu er der kun ét afsnit tilbage: Den store finale i aften, og ifølge Danske Spils oddssætter Mathias Reimer Larsen, så er det også slut med overraskelserne.

”Det bliver en stor finale, men det bliver uden reel spænding. Fra start havde vi Caspar Phillipson som næststørste favorit til at gå hele vejen. Og den rammer vi næsten plet på. Han er simpelthen kæmpe favorit til at vinde årets Vild med dans, og det vil komme som et kæmpe chok for os, hvis ikke det sker,” siger oddssætter Mathias Reimer Larsen.

”Caspar Phillipson har i flere uger i træk modtaget markant højest karakterer af dommerne, og han er tilmed den eneste af de tilbageværende deltagere, som ikke har prøvet at være i omdans tidligere i konkurrencen,” siger han.

Mens der måske ikke bliver spænding i toppen, så er det helt anderledes tæt på de følgende pladser.

”Daniel Wagner var længe Caspar Phillipsons største konkurrent, men han er blevet overhalet af komikeren Natasha Brock, som må siges at være konkurrencens helt store overraskelse. Hun er kommet totalt fra baghjul: Vi vurderede fra starten, at hun havde næststørst risiko for at forlade programmet som den første, men vi må bare sige, at hun har taget Danmark med storm. Hendes dansepartner Thomas Evers spiller selvfølgelig en afgørende rolle her. Han er ekstremt elsket af den brede befolkning, og har virkelig disket op med nogle anderledes og ikke mindst humoristiske danse de seneste par uger,” siger Mathias Reimer Larsen.

”Det bliver kort sagt spændende for os, hvem der ender på anden- og tredjepladsen, men ikke så spændende, hvem der løber med den samlede sejr,” siger han.

Stor favorit kan give stor overraskelse

Lige nu er Caspar Phillipson storfavorit til odds 1,38. Natasha Brock giver odds 3,75, mens man kan få pengene hele 8 gange igen, hvis man tror på, at Daniel Wagner overrasker igen og danser sig til tops i årets Vild med dans.

”Sådan er det jo: Når vi oddssættere tager fejl eller bliver overrasket af virkeligheden, så er det der, hvor man som spiller kan få rigtigt høje odds,” siger Mathias Reimer Larsen.

Finalen i Vild med dans kan ses i aften fra klokken 20 på TV2.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum