Danske Spil A/S

Danske Spil: Det danske landshold har aldrig før været større VM-favoritter

Del

Håndbold-VM starter om lidt – og når harpiksen den 29. januar igen er vasket af de store håndboldhænder, så er det med Danmark som nykåret verdensmester. Det forudser Danske Spil, der har de rød-hvide som historisk store favoritter.

Hvis du sætter en 10’er på, at Danmark vinder VM i håndbold, så får du 24 kroner igen, hvis de også vinder finalen i Stockholm om godt tre uger.

Selv om det er mere lukrativt end at sætte pengene i banken, så er det en historisk lav tilbagebetaling, for Danmark har aldrig været større favoritter før et verdensmesterskab, end de er denne gang.

Forklaringen er meget simpel, hvis man spørger Danske Spils oddssætter, Peter Emmike Rasmusen.

”Vi er så store favoritter, fordi vi har verdens bedste trup. Sådan er det!” slår han fast.

”Vi har både et rigtigt stærkt kollektiv, og så har vi nogle af verdens bedste spillere på samtlige positioner. Også ude på bænken har vi verdensklassespillere siddende. Både i form af rutinerede folk, men også fremtidens stjerner som blandt andre Simon Pytlick og Lukas Jørgensen. Vores hold af verdensstjerner svarer jo nærmest til, at vi må sætte Kylian Mbappé på bænken fordi Lionel Messi starter inde,” siger Peter Emmike Rasmusen.

Han hæfter sig også ved, at Danmark igen kan gøre brug af Rasmus Lauge, som tidligere har været plaget af skader.

”Rasmus Lauge er en af verdens bedste playmakere, og han var ikke med ved seneste slutrunde i 2021 – det er han nu, og hvis han kan komme med den samme energi og det storspil, som han har leveret det meste af denne sæson for sin klub Veszprem i Champions League, så kan det blive stort,” siger Peter Emmike Rasmusen.

”Det er derfor, vi har sat oddset på samlet dansk sejr så lavt. Simpelthen fordi vi ikke før har troet så meget på, at Danmark også går hen og vinder det hele. Til sammenligning gav vi odds 4,00 før VM i 2021 – hvor Danmark jo var forsvarende verdensmestre. Det ser med andre ord rigtig godt ud,” siger Peter Emmike Rasmusen.

Hvis nu det mod forventning skulle gå galt for Danmark, så tror Danske Spil mest på, at det er Frankrig, der kaster grus i maskineriet, men dem kan Danmark tidligst møde i semifinalen. Derudover er de næststørste favoritter hos Danske Spil henholdsvis Sverige, Spanien og Island.

VM-odds:

Vinder VM 2023:

Danmark 2,40

Frankrig 5,50

Sverige 6,00

Spanien 9,00

Island 11,00

(Odds kan ændre sig frem til turneringens start)

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum