Ishøj Kommune

Danske popsange til årets første byhavekoncert

Del

Traditionen tro kan du opleve tre udendørs koncerter i Ishøj Byhave i løbet af sommeren. De er alle gratis og starter kl. 14

Årets første byhavekoncert i Ishøj finder sted lørdag den 2. juni, og her vil den danske trio 'Folkeklubben' underholde med popsange til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.

Gruppen blev dannet i 2011 og består af Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, og indtil nu er det blevet til tre albums. Navnet stammer fra den første danske folk-plade ”En aften i Folkeklubben” fra 1965 med Povl Dissing, Cæsar og Per Dich.

Du kender sikkert numrene ”Fedterøv” og ”For Pengene”, men udover dem vil Folkeklubben også øse ud af deres rendyrkede, store (p)opsange og hårdtslående rock’n’roll - alt sammen bundet sammen af et tekstunivers.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum