Erhvervsministeriet

Danske iværksættere ser positivt på fremtiden

Del

I dag udkommer den største nationale undersøgelse af iværksætteriet - Iværksætterbarometer 2017. I rapporten konkluderes det blandt andet, at der er en stor optimisme at spore blandt danske iværksættere samt høje forventninger til vækst, omsætning og jobskabelse. Men der er også samtidig brug for at styrke kulturen omkring iværksætteri, sådan at de gode tendenser fortsætter.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen:
”Det er rigtigt godt at se, at de danske iværksættere har positive forventninger til fremtiden. For vi har brug for ambitiøse iværksættere med masser af gå-på-mod, hvis vi skal skabe flere vækstvirksomheder.  Jeg er dog samtidig meget opmærksom på, at det også kræver gode rammevilkår, hvis vi skal have flere iværksættere til at komme ud over rampen og blive til vækstvirksomheder, der kan vokse sig rigtigt store.

Der er således brug for nye ideer og forslag til forbedringer, hvis iværksætterkulturen skal have endnu mere vind i sejlene og for at sikre en fortsat positiv udvikling på området.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen:
Jeg er helt bevidst om, at hvis Danmark også fremover skal stå stærkt som iværksætternation i en global verden, så skal vi konstant være i bevægelse. Derfor vil jeg eksempelvis i løbet af kort tid nedsætte et iværksætterpanel, der skal komme med konkrete forslag til, hvordan vi kan styrke den danske iværksætterkultur og gøre den endnu bedre, sådan at flere nye virksomheder kan vokse og udvikle sig til gavn for hele samfundet.”

Pressekontakt: Pressechef René Gyldensten, tlf.: 91 33 70 15/ rgy@em.dk

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen sender lovforslag om udvidelse af de to testcentre for store vindmøller i Høvsøre og Østerild i høring11.12.2017 15:31pressemeddelelse

I dag sendes udkast til lovforslag om at udvide de to nationale testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild i høring. Med lovudkastet udvides centrene med i alt fire nye testpladser. Dermed fremtidssikres den teknologiske udvikling, idet der gives mulighed for, at møllerne kan øges i højden. Centrene vil i fremtiden kunne rumme 16 testpladser, hvor det vil være muligt at teste avanceret teknologi og nye vindmølletyper.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum