SEAS-NVE

Danske elforbrugere er mest tilfredse med SEAS-NVE

Del

Nem kontakt, god service og samfundsansvar er det, der betyder noget for kunderne, viser EPSIs årlige undersøgelse af kundetilfredsheden i elbranchen.

SEAS-NVE er det elselskab, der scorer højest på kundetilfredshed ifølge en helt ny undersøgelse fra analysefirmaet EPSI Rating. Ud af 100 mulige point scorer SEAS-NVE 74, og det er en fremgang på to point fra sidste år. Den høje kundetilfredshed baseres på kundernes opfattelse af SEAS-NVE som et selskab, der er ”stærk på service og produktkvalitet”. Specielt med hensyn til proaktivitet i kundeservice og forståelig elregning stikker SEAS-NVE af fra resten af branchen.

Ifølge markedsdirektør i SEAS-NVE, Ole Christian Vestergaard, er en del af forklaringen på den flotte placering, at SEAS-NVE som kundeejet andelsselskab har skarpt fokus på kunderne, leverer gode produkter og services og ikke mindst at vi tager et stort samfundsansvar.

– Kundetilfredshed er vores vigtigste kvalitetsparameter, og jeg kan godt røbe, at vi ikke kommet sovende til førstepladsen. Det er resultatet af lange, seje træk på mange indsatsområder. Vi vil være det elselskab, hvor det føles rart at være kunde og et selskab der er til at komme i kontakt med - både analogt og digitalt. Personligt er jeg da også enormt stolt af at være en del af en koncern, der tager samfundsansvar og baner vej for flere elbiler, producerer masser af vindkraft og investerer milliarder i fiber for at bekæmpe digital ulighed mellem land og by, fortæller han.

SEAS-NVE tilbyder blandt andet selvbetjeningsløsninger og mulighed for at følge sit energiforbrug via appen Watts, der helt ned på timeniveau kan vise strømforbruget. Cirka 90.000 kunder bruger i dag app’en.

Kontakter

Rasmus Carlsen, SEAS-NVE's pressevagt, mobil 30 28 67 20

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

SEAS-NVE er en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern. Vi varetager vores 560.000 kunder og andelshaveres interesser, når vi investerer i vindmøller, skaber innovation for fremtiden og rådgiver om energi. Når vi udruller fibernet, renoverer gadelys og servicerer landets geografisk længste elnet. Og når vi som en af landets største leverandører af el og naturgas giver vores kunder personlig kundeservice og de løsninger, der passer til deres behov. Vi er godt 900 medarbejdere og omsatte i 2017 for 3,8 milliarder kroner.

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum