Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank skaber plads til øget vækst – skærper kundetilbud og får nye kompetencer i banken

Del

Danske Andelskassers Bank fortsætter omstillingen til at blive en endnu stærkere finansiel virksomhed. En række nye rådgiverfunktioner oprettes, mens andre nedlægges eller sammenlægges for at tilbyde kunderne mere.

Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank
Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank

Det seneste år har Danske Andelskassers Bank arbejdet målrettet på at styrke sit økonomiske fundament, og banken er i bedre form end nogensinde før. En sund økonomi er det absolut stærkeste grundlag for den strategiske udvikling af banken. En udvikling, som kommer kunderne til gode i form af nye muligheder for rådgivning fra specialister inden for bank, forsikring, pension, leasing, realkredit og øvrige former for økonomisk tryghed. Banken vil i den kommende tid gennemføre ændringer i en række tilbud og services til alle typer kunder. Det medfører på sigt en anderledes organisering, og får den konsekvens, at der både skal afskediges medarbejdere og ansættes nye med andre kompetencer. ”Vi siger desværre farvel til 26 gode kolleger, idet vores kommende kundetilbud kræver, at vi ændrer på arbejdsopgaver og organisering. Det medfører også, at vi ansætter nye rådgiver- og kompetenceprofiler til banken,” siger Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank. 

”Vores kunder skal rådgives så effektivt og så enkelt, som deres økonomiske situation tilsiger. Derfor samler vi en række af vores rådgivere og støttefunktioner. Vi kigger på vores kunders bankforretninger med os, og tilrettelægger vores rådgivning derefter,” siger Jan Pedersen.

Jan Pedersen forklarer, at mindre erhvervs- og privatkunder med et relativt begrænset rådgivningsbehov bliver tilknyttet de nye enheder Direkte Privat, Direkte Forening og Direkte Erhverv. Et nyt Kompetencecenter med specialistfunktioner vil kunne rådgive bankens kunder om forskellige typer af økonomisk tryghed, også inden for andre områder end traditionel bankforretning. Det sker bl.a. igennem stadigt flere samarbejdspartnere. Det nuværende Andelskassen Direkte bliver til DAB Partner, hvor målgruppen blandt andet er ansatte hos bankens samarbejdspartnere.

”Alle er velkomne i Danske Andelskassers Bank. Nogle kunder har en meget enkel økonomi, mens andre kræver specialiseret rådgivning fra vores ansatte og partnere. Vi har en forpligtelse til konstant at finde den rette balance mellem omkostninger og indtjeningspotentiale – det er i aktionærernes, kundernes og bankens interesse,” siger Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt: Mia Winkler Møller, telefon 87993060.

Billeder

Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank
Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Louise Tiufkær Fedders ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg23.10.2019 16:43:14 CESTPressemeddelelse

Louise Tiufkær Fedders er pr. 1. september ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg. Louise Tiufkær Fedders har mange års erfaring med rådgivning af kunder og har tidligere blandt andet arbejdet i Sydbank som privatrådgiver og i Nordea som bankrådgiver. Privat bor Louise i Sønderborg sammen med Thomas og deres to børn på fire og seks år. Fritiden bruges på løb og dans, og herudover er Louise engageret i børnehavens forældreråd. I forbindelse med ansættelsen siger Louise Tiufkær Fedders: ”Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af Andelskassen, hvor jeg oplever en god og stærk ånd, og hvor beslutningsvejene er korte. Jeg ser meget frem til at være med på Andelskassens spændende rejse og bidrage til den positive udvikling, som banken er inde i. Og så har det været en fornøjelse at overtage stafetten fra den tidligere rådgiver Jette Garly Jacobsen, som nu er gået på pension. Jeg glæder mig meget til at møde og rådgive både nye og gamle kunder.”

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum