Din Tekstforfatter

Dansk virksomhed er førende med nye tiltag indenfor miljøbevidsthed

Del
”Combat Climate Change” er en dansk profit-for-purpose virksomhed, der er frontførende, når det kommer til at skabe konkrete tiltag, som blandt andet skaber bevidsthed om klimaforandringer både på national og international plan. Bag den proaktive virksomhed står Amit Mukherjee, der har en Masters fra Oxford University i klimaetik og regenerativ økonomi. Senest har Amit som grundlægger af Combat Climate Change deltaget i Cop26, der blev afholdt i år 2021 i Glasgow.

Tilsidesætter høj stilling hos Maersk for at forfølge sin drøm

I knap 20 år var Amit Mukherjee ansat hos Maersk og bosat i London, hvor han beskæftigede sig med shipping og logistik. I løbet af 00’erne tog drømmene både fagligt og mental over hos Amit, der begyndte at forholde sig til, hvordan det er muligt at skabe bæredygtige og konkrete tiltag til glæde for miljø, økonomi og mennesker. I 2021 opsagde han sin lovende karriere hos Maersk for at forfølge sin drøm.

Grundtanken hos Amit handler om helhedsfokus på de 17 verdensmål. Både fagligt og politisk har den ambitiøse grundlægger stødt på tiltag, som kun rammer en brøkdel af hele cirkel af klimamæssige udfordringer. Hos Combat Climate Change er det missionen at være rollemodel og toneangivende, når nye projekter skal søsættes, og hvor hvert et led i udviklingsprocessen skal være bæredygtigt.

Skoleundervisning, virksomhedsrådgivning og cirkulær forskning

Hos Combat Climate Change afspejles helhedsfokusset også i virksomhedens arbejdsområder. Allerede indenfor virksomhedens 2 første levemåneder har den haft indflydelse på nogle af de største temaer indenfor klimaforandringer – herunder sikring af mad og vand, offentlig sundhed og migration.

Den proaktive nonprofit virksomhed tilbyder rådgivning til etablerede virksomheder, og den arbejder på at udvikle børnevenligt undervisningsmateriale, der skal komme de danske skoleelever til gode. Det er ambitionen at blive partner med UNESCO for at gøre klimaudfordringerne til en fast del af læseplaner i folkeskolen.

Sideløbende med udviklingen af undervisningsmateriale arbejder Combate Climate Change på at designe produktionsmetoder indenfor shippingindustrien. Her er det fokusset at fremstille containere, der er lavet af genanvendt plastik, som samles op fra verdenshavene.

Resultaterne og det passionerede arbejde har blandt andet været medvirkende til, at Amit er godkendt som ”Changemaker for Climate” hos UN Systems Staff College (i Bonn).

Forventning om ekspansion af virksomhed i 2023

Klima er kommet på dagsordenen hos både offentlige myndigheder og private virksomheder i alle brancher. Og udfordringerne med bæredygtighed forventes at komme til at tegne de politiske diskussioner i mange år frem. Derfor regner Amit Mukherjee med at udvikle sin nonprofit-virksomhed i løbet af 2023, så den kommer til at rumme en bredere stab af både undervisere, konsulenter og forskere.

Combat Climate Change er aktiv med at søge efter økonomisk støtte, så det bliver muligt at udvikle en webbaseret løsning med software, der kan understøtte samarbejdet med virksomheder og skoler.

Billeder

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Udelivet eksploderer16.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Alt det der foregår udendørs er aktiviteter der er eksploderet de seneste år. Aldrig har der været så mange der sover ude under den åbne himmel og dermed aldrig heller så mange primitive overnatningspladser rundt omkring i landet. For ikke at tale om alle dem der er på vej, netop fordi der er så stor en efterspørgsel. Vil du også gerne prøve kræfter med de populære friluftsaktiviteter, så behøver du dog ikke rejse så langt for at få lidt ekstra frisk luft under vingerne, ro i sindet og lidt ekstra hygger, både sommer og vinter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum