Purple June

Dansk superstjerne står bag den nye natklub Medusa, som åbner på fredag ved Palads biograf

Del

Fredag den 24. november 2017 åbner natklubben Medusa på Axeltorv 5 med et brag af en åbningsfest og blandt gæsterne vil man kunne finde en dansk superstjerne som ikke bare er med som gæst, men også som medejer af Medusa.

Forberedelserne og renoveringen af den nye natklub Medusa i København har stået på i flere måneder og i denne periode har en dansk superstjerne holdt på en stor hemmelighed for sine fans. Nemlig den at vedkommende udvider sit CV fra musiker til også at være natklubejer. Det har været et naturligt skridt for stjernen, da vedkommende elsker musik, at skabe en god fest og gerne vil være med til at opbygge Københavns bedste natklub.

Er du nysgerrig efter at vide hvem denne danske superstjerne er? Så er det blot om at komme og joine åbningsfesten der starter på fredag kl. 22:00 ved Palads Biograf. Lokalerne har tidligere huset blandt andet Panama og Nord Natklub.

Åbningsfesten byder på fri bar frem til kl. 00:00, danseshow og en masse andre overraskelser og surprise optrædener gennem natten.

Medusa bliver en eksklusiv klub for dem der elsker at feste i lækre rammer og som sætter en ære i at kvalitet betyder alt. Internationale DJ’s fra hele verden vil komme og sætte gang i festerne med RnB, hiphop og house musik.

Navnet er inspireret af historien om Medusa fra græsk mytologi, der blev forvandlet fra en smuk ung pige til et uhyre med slangehår. Indretningen af klubben bærer ligeså præg af Medusa og græsk mytologi med blandt andet udsmykning med slanger og Versace inspireret indretning.

Adresse: Axeltorv 5, 1609 København V

Åbningstider: Fredag og lørdag fra kl. 22:00 - kl. 05:00

Læs mere om natklubben Medusa her: www.facebook.com/Medusacph/

Nøgleord

Kontakter

Kontaktinformationer:
Sabah Afzal – PR-ansvarlig
Telefonnummer: +45 60 69 02 09
E-mail: sabah@purplejune.dk

Billeder

Links

Information om Purple June

Purple June
Axeltorv 5
1609 København V

http://www.purplejune.dk

Purple June er et PR- og kommunikationsbureau beliggende i København. Purple June beskæftiger sig med med kunder indenfor mode og livsstil.

Følg pressemeddelelser fra Purple June

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.