Lead Supply

Dansk startup spænder ben for banker overalt i Europa

Del

Lead Supply A/S har allerede hjulpet over hundredtusinder af forbrugere med at finde de bedste lånetilbud ved at tilføje gennemsigtighed til processen via markedsspecifikke sammenligningsmaskiner. Nu lancerer den aarhusianske startup-virksomhed en ny portal kaldet LoanScouter.

Udlån har hidtil været forbeholdt traditionelle banker, hvor forbrugere har været nødsaget til at acceptere komplicerede processer, fastsatte priser og vilkår med begrænset gennemsigtighed, og ofte få afslag uden forklaring. 

Men nu er europæiske forbrugere ved at genvinde kontrol over deres egne lån med hjælp fra den lille dansk startup-virksomhed Lead Supply A/S.

Andreas Linde, CEO af Lead Supply A/S, fortæller:

LoanScouter er i virkeligheden en kulmination af alt det, vi har lært af at hjælpe forbrugere med at finde de bedste lån i 14 lande over de seneste 5 år. Det handler om at give forbrugerne kontrol over hele processen,”

Sådan virker det

Den nye sammenligningsportal fremviser lån fra seriøse låneselskaber med relevant data om de enkelte lån, såsom ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), løbetid, alderskrav etc. Det er oplysninger, som ofte er svære at finde men, ikke desto mindre, altafgørende for låntageren.

På LoanScouter kan den besøgende filtrere listen med lån, så det kun er de mest relevante tilbud, der bliver vist – ligesom forbrugere nu er blevet vant til, når de søger hoteller, flyafgange, rejser og andre forbrugsgoder.

Andreas Linde oplyser:

“Det lave niveau af gennemsigtighed på lånemarkedet har hidtil været ekstremt kritisk. Vi har ændret det nu og vil fortsætte med at forbedre markedet efter bedste evne,”

Fakta om Lead Supply A/S

  • Lead Supply A/S blev grundlagt i Aarhus, Danmark, i 2014.
  • I 2018 havde virksomheden allerede hjulpet forbruger med at optage lån for over 250 millioner EUR.
  • Låneudvalget består af 120 autoriserede banker og online låneselskaber.
  • Virksomheden er halvt ejet af North Media A/S – en børsnoteret koncern på NASDAQ First North.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Lead Supply

Lead Supply
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://leadsupply.com
Fintech company helping millions of consumers find the best loan

Følg pressemeddelelser fra Lead Supply

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.