ComplyCloud

Dansk startup-komet henter 33,5 millioner fra investor

Del

Det fremadstormende danske firma ComplyCloud, der har bygget en advokat af software, lander nu en millioninvestering fra SEED Capital. ComplyClouds løsning automatiserer komplekst compliancearbejde navnlig vedrørende GDPR. Virksomheden, der har leveret trecifrede vækstrater hvert år siden sin begyndelse, er nu klar til at rykke ud i verden.

Den danske it-virksomhed, ComplyCloud, får nu en markant kapitalindsprøjtning på 33,5 mio.kr fra SEED Capital.

"Vi har oplevet stor interesse fra flere venturekapitalselskaber og er utrolig glade for, at vi får netop SEED Capital med i ejerkredsen. De har dyrebar indsigt i den rejse, vi står overfor, og de har gode værdier, som vi kan spejle os i", siger stifter og CEO, Martin Folke Vasehus.

Investeringen skal hjælpe den danske legal tech-virksomhed til at skalere virksomheden uden for landets grænser, forfine teknologien og udvide medarbejderstaben. Med sine 33,5 mio.kr lander investeringen ifølge Crunchbase som den største seed-investering i legaltech i Danmark og Norden nogensinde.

ComplyCloud har bygget en advokat af algoritmer. Den digitale advokat gør det nemt for virksomheder at overholde komplekse lovkrav og administrere den administrative byrde. Med andre ord kan virksomhederne sætte de komplicerede regler indenfor eksempelvis databeskyttelse, GDPR, på autopilot.

En unik løsning med globalt potentiale

SEED Capital er kendt for at have spottet og investeret i nogle af Danmarks mest innovative, skalerbare og profitable tech-virksomheder som Lunar, Trustpilot, Dixa, Vivino og Endomondo.

"ComplyClouds løsning er unik både i et dansk og internationalt perspektiv. Den har et stort, globalt potentiale. Samtidig har ComplyCloud helt usædvanligt leveret trecifrede, årlige vækstrater baseret på organisk vækst, så vi ser i den grad frem til det videre arbejde", siger Peter Egehoved, partner i SEED Capital.

Om ComplyCloud

ComplyCloud er stiftet i 2017 af Martin Folke Vasehus og Hans Peter Vith. ComplyCloud omsatte for 7.5 mio.kr. i 2020 og beskæftiger 50 mennesker. Omsætningen i 2021 anslås til mere end 20 mio. kr. før periodisering.

Se mere på www.complycloud.com

Om Seed Capital

Seed Capital er den mest succesfulde tech-investor i Danmark på seed-stadiet. Med mere end 20 års erfaring og en stærk portefølje inden for finansiering af virksomheder fra seed stage til serie A har Seed hjulpet mange af Danmarks bedste tech-startups med at vokse og opnå kommerciel succes. Seed fokuserer på dygtige iværksættere i Danmark med innovative teknologibaserede virksomheder med globalt potentiale. Blandt de virksomheder Seed har finansieret er: Trustpilot, Vivino, Templafy, Lunar, Dixa, Veo, Forecast, Mofibo og Endomondo. Se mere på: www.seedcapital.dk.

For yderligere kontakt:

CEO Martin Vasehus

M: +45 52 30 75 97

E: martinvasehus@complycloud.com

Nøgleord

Billeder

Information om ComplyCloud

ComplyCloud
Borgergade 24B, 3
1300 København K

+45 70 60 60 52http://www.complycloud.com

Følg pressemeddelelser fra ComplyCloud

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.