DK Medier ApS

DANSK SELSKAB UDVIKLER VERDENS HURTIGSTE WEB-SIDER

Del

Det dansk ejede medieselskab, DK Medier, står bag udviklingen af en unik software, der kan få websider til at blive indlæst på millisekunder. Blizzload, som systemet hedder, kan få afgørende betydning for bl.a. netbaserede nyhedsmedier og webbutikker.

Den nye teknik betyder, at dynamiske websider efter installationen, vil loade i næsten samme hastighed, som man blinker med øjet. Det betyder, at sites med software fra Blizzload, vil være blandt verdens absolut hurtigste.

Bag projektet står DK Medier, der bl.a. udgiver nyhedsmediet DKNYT.dk, avisen Kommunen, Folkemødeavisen og en række nicheportaler.

Ideen til projektet opstod efter lang tids irritation over, at de fleste sites tager minimum et par sekunder om at indlæse en side. Ofte adskillige sekunder!

- Det er spild af læsernes tid, betyder færre sidevisninger og dermed mindre indtjening fra annoncører. Webbutikker risikerer, at en købshandling afbrydes, fordi den potentielle kunde ombestemmer sig – selvom betalingskortet allerede er fundet frem. Endelig er der oplevelsen af, at det bare er lækkert at hente information på en side, hvor man ikke skal væbne sig med tålmod hver gang, man klikker, siger adm. direktør i DK Medier, Claus G. Theilgaard.

Blizzload er en helt ny måde at tænke programmering og hosting på, oplyser it-chef på DK Medier, Martin Wegeberg, der har udviklet systemet.

Han tester for øjeblikket Blizzload på siderne etspadestikdybere.dk og dknyt.dk.

- Resultaterne er ganske overbevisende. Vi er i perioder oppe på hastigheder, hvor vores sites indlæses hurtigere end 99 pct. af alle sider i verden. Og vi er ikke færdige med at optimere og finjustere endnu, siger Martin Wegeberg.

Når Martin Wegeberg er færdig med de sidste test, vil DK Medier tilbyde en række udvalgte samarbejdspartnere, at de kan få installeret Blizzload.

Prøv Blizzload her:


www.Blizzload.com

https://blizz2.dknyt.dk/
(beta-udgave med Blizzload vers. 2) 

www.dknyt.dk

For yderligere information kontakt:

Adm. Direktør Claus G. Theilgaard, claus@dknyt.dk  
eller
it-chef Martin Wegeberg, martin@wegeberg.dk 
Tlf. 46353343. 

Nøgleord

Vedhæftede filer

Links

Information om DK Medier ApS

DK Medier ApS
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

46 35 33 43http://dknyt.dk/

DK Medier er en medievirksomhed, der har specialiseret sig i indhold og nyheder til offentlige beslutningstagere. Selskabet udgiver bl.a. DKNYT.dk, avisen Kommunen, en række nicheportaler, Folkemødeavisen og folkemødets app.

Følg pressemeddelelser fra DK Medier ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DK Medier ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum