DI - Dansk Industri

Dansk Risk Manager vinder europæisk pris

Del

Chef for Risk Management i Energinet, Lene Ritz, har vundet prisen FERMA European Public Sector Risk Manager of the Year 2020. Hun blev indstillet til prisen af DARIM, Dansk Industri’s Risk Management Forening.

Lene Ritz vinder prisen for sit arbejde med at udvikle Enterprise Risk Management (ERM) i hele Energinet fra strategisk niveau til operationelt niveau.

Desuden har Lene Ritz forbedret vidensdelingen af risikostyringen i Europa ved at udvikle netværk med ligestillede, og påvirke den måde de opfatter ERM og forsikringsledelse på, hvilket dommerne i panelet, nedsat af FERMA og Commercial Risk Online, fremhævede.

Følg os på:

    

Billeder

Download
Lene Ritz. Foto: Energinet
Lene Ritz. Foto: Energinet
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum