Næstved Bibliotek og Borgerservice

Dansk musikhistorie som quiz

Del

Kan du lide at quizze og udfolde din viden om musikhistorie? Så skal du da bestemt med til musikquiz på Næstved Bibliotek onsdag d. 8. juni kl. 19! Her er musiknørderne Christian og Erik klar med spørgsmål, der udfordrer de små grå i musikalsk paratviden om dansk musik før og nu.

Musikquiz om dansk pop- og rockmusik. Kilde: Unsplash
Musikquiz om dansk pop- og rockmusik. Kilde: Unsplash

Aftenens musikquiz udgøres af 2 runder med 12 musikeksempler med 3 spørgsmål med musikquiz om dansk pop/rockmusik fra 60´erne til nu. Her går Christian og Erik i dybden og beskriver den danske musikhistorie med lydeksempler og tilhørende spørgsmål.

Om de to quizmastere:
Erik Thomassen er administrator og researcher og bor i Næstved.
Christian Jespersen er med på Københavns p.t bedste quizhold sammen med journalist Henrik Palle og har deltager i over 200 musikquizzer. Han vandt DRs popquiz i 1978 og har medvirket 4 gange i pop-quiz landskamp mod Sverige. Han har også deltaget i TV-programmet Kvit eller Dobbelt med dansk rockmusik som speciale og har repræsenteret Danmark i International pop-quiz.

Pris og tilmelding:
Arrangementet d. 8. juni kl. 19 er gratis og uden tilmelding – man møder bare op, slår ørerne ud og får testet sin viden om dansk pop og rock fra 60’erne og frem til nu. Det er tilladt selv at medbringe lidt snacks og drikkevarer på aftenen.

Der gives tilladelse til at bruge billedet.

Kontakter

Billeder

Musikquiz om dansk pop- og rockmusik. Kilde: Unsplash
Musikquiz om dansk pop- og rockmusik. Kilde: Unsplash
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum