Dansk Metal

Dansk Metal hilser LO/FTF-fusion velkommen

Del

På ekstraordinære kongresser i både LO og FTF er det besluttet at lægge de to hovedorganisationer sammen til én. Dansk Metal byder fusionen velkommen og ser det som en vigtig investering i Danmarks fremtid.

”En stærk hovedorganisation er nødvendig, hvis dansk fagbevægelse også fremover skal spille en central rolle i udviklingen af ikke bare arbejdsmarkedet – men også af hele samfundet. De fælles værdier, vi har i dansk fagbevægelse, er jo langt hen ad vejen afspejlet i det samfund, vi har i dag. Og det er kun sket, fordi vi har været stærke sammen. Derfor glæder det mig meget, at vi i dag har valgt netop at stå sammen”, siger forbundsformand i Dansk Metal Claus Jensen.

Fusionen mellem LO og FTF har været på tegnebrættet i årevis med masser af udvalgsarbejde. Dansk Metal mener, at grundlaget er solidt og afspejler en god afvejning af de to organisationers fælles interesser.

”I Dansk Metal har vi haft gode drøftelser i hovedbestyrelsen om en kommende ny hovedorganisation. Helt grundlæggende er vi enige om, at der er mere, der samler grupperne i FTF og LO, end der skiller. Derfor bakker vi i Dansk Metal helhjertet op om en ny, stærk og samlet hovedorganisation”, siger Claus Jensen.

Den nye hovedorganisation LO og FTF repræsenterer cirka 1,5 million lønmodtagere.

”Én fælles organisation vil være et stærkt udgangspunkt til at levere svar på morgendagens udfordringer. Og vi vil sammen både kunne kæmpe og samarbejde bedre med politikere og arbejdsgivere”, siger forbundsformand i Dansk Metal Claus Jensen.

Yderligere kommentarer:

Claus Jensen, forbundsformand i Dansk Metal, via kommunikationschef Anders Gjesing, telefon 31423158

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum