Dansk Metal

Dansk Metal: Gode takter i regeringsudspillet ’Tættere på II’

Del

Dagens udspil fra regeringen rummer interessante perspektiver, men det er vigtigt, at der holdes fast i partsstyret på erhvervsuddannelserne. Det mener Dansk Metal.

Regeringens udspil ”Tættere på II” rummer flere interessante takter, som Dansk Metal kan se gode perspektiver i:

”Vi er enige i, at et bredt og sundt udbud af ungdomsuddannelser er vigtigt for sammenhængskraften i samfundet. I den sammenhæng er styrkede rammer for campusdannelse et vigtigt element. Det er væsentligt, at der er mulighed for at skabe attraktive uddannelsesmiljøer, hvor eleverne også ser, at det ikke kun er den mest betrådte sti, der er farbar”, siger Kasper Palm, forbundssekretær for Dansk Metal.

Erhvervsuddannelserne er en stærk brik i det samlede ungdomsuddannelsessystem. Den styrke udspringer i særdeleshed af, at uddannelserne er partsstyrede. Derfor skal partsrepræsentationen indgå som et centralt element i de kommende forhandlinger om en ny institutionslov:

Der er mange interessante perspektiver i regeringens udspil. For mig er det særlig vigtigt, at vi holder fast i partsstyret på erhvervsuddannelserne, fordi det har været med til at gøre dem til verdens bedste erhvervsuddannelser. Derfor skal der være en partsrepræsentation, der hvor der udbydes erhvervsuddannelser,” siger Kasper Palm.

Kontakter

Billeder

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

Dansk Metal: Dansk økonomi i højkonjunktur kræver fokus på arbejdskraft12.10.2021 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Genopretningen af dansk økonomi er gået rigtig hurtigt. Det viser ny rapport fra vismændene. Faktisk så hurtigt, at Danmark nu befinder sig i en højkonjunktur. Det lægger pres på kapacitetsgrænserne i økonomien og betyder, at vi i allerhøjeste grad skal holde et vågent øje med antal faglærte. Det gælder både i forhold til flere lærlinge og fastholdelse af seniorer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum