Dansk Metal

Dansk Metal får ny pressechef

Del

Rasmus Thye Lynghøj bliver ny pressechef i Dansk Metal. Han skal være med til at sikre Dansk Metals politiske stemme som et af fagbevægelsens mest markante forbund.

Torsdag d. 1. juli starter Rasmus Thye Lynghøj som pressechef i Dansk Metal. Rasmus tiltræder stillingen efter senest at have været presseansvarlig i Rødovre Kommune.

I Dansk Metal glæder kommunikationschef Hanne Ahrensbøll siger over at have fået Rasmus på holdet:

Vi ser meget frem til at byde Rasmus velkommen, vi har masser af spændende opgaver og vigtige dagsordner, som vi skal have bragt i spil, så Danmark kan beholde sin unikke position med konkurrencedygtige arbejdspladser til gavn for velstanden og velfærden for alle danskere.

Stillingen som pressechef blev ledig, da Mads Hersbøll skiftede til Beskæftigelsesministeriet i juni 2021.

Rasmus Thye Lynghøj har en kandidat i medievidenskab fra Københavns universitet. Han har tidligere været ansat i Socialdemokratiet og kommer senest fra en mangeårig stilling i Rødovre Kommune. Rasmus ser frem til at starte i Dansk Metal:

Jeg er utrolig glad for at komme med på holdet i et af fagbevægelsens mest markante forbund. Dansk Metal har altid været noget helt særligt for mig. Jeg glæder mig til at være med til at kæmpe for medlemmerne, fremtidens dygtige faglærte og Danmark som produktionsland.

Kontakter

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum