Dansk Metal

Dansk Metal: Den nye regering kommer ikke til at kede sig

Del

Dansk Metals formand Claus Jensen ønsker den nye regering med Mette Frederiksen i spidsen et stort tillykke, og har store forventninger til, at den nye regering sikrer et bedre Danmark for lønmodtagerne.

Claus Jensen, formand, Dansk Metal
Claus Jensen, formand, Dansk Metal

Dansk Metal ønsker den nye regering og de nye ministre et stort tillykke. Formand Claus Jensen er glad for retningen:

”Fra mig og fra hele Dansk Metal skal der lyde et stort tillykke til Mette Frederiksen og resten af den nye regering. Jeg glæder mig enormt til at fortsætte det gode samarbejde, vi hidtil har haft, og jeg håber, at den nye regering vil gøre Danmark til et endnu bedre sted at være almindelig lønmodtager i”.

Claus Jensen og Dansk Metal har også en række ønsker til den nye regering:

”Nu skal de selvfølgelig lige have lov at lande i stolene, men jeg har da en række emner, som jeg mener, de hurtigt skal se på. For eksempel, hvordan vi bedst kan hjælpe de nedslidte, vi skal have gjort noget ved vores sikkerhedsnet som arbejdsløs, og så skal vi sørge for, at vores virksomheder stadig er konkurrencedygtige i forhold til udlandet.”

Dansk Metals formand slutter med en forudsigelse:

”Der er altså nok af opgaver. Jeg tror ikke, nogen af de nye ministre skal være bange for at kede sig i den kommende tid.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Claus Jensen, formand, Dansk Metal
Claus Jensen, formand, Dansk Metal
Download

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum