Ishøj Kommune

Dansk komedie om tre kvinder i deres livs efterår

Del

Fra torsdag den 22. oktober viser Kulturium Biograf i Ishøj den nye, danske komedie Madklubben med blandt andre Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt, Stina Ekblad og Troels Lyby på rollelisten

Kulturium Biograf i Ishøj viser fra den 22. oktober den nye, danske komedie ’Madklubben’, som handler om tre kvinder i deres livs efterår, om fællesskab og ikke mindst venskab.

På rollelisten ses Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad, som de tre veninder, der gennem venskab, sammenhold og kærlighed (gen)finder og realiserer sig selv på ny.

Udover de tre hovedrolleindehavere optræder blandt andre Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne i filmen.

Om filmen

Marie (Kirsten Olesen), Vanja (Kirsten Lehfeldt) og Berling (Stina Ekblad) har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres.

Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet.

Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på, og at det aldrig er for sent.

Filmen er instrueret af Barbara Topsøe-Rothenborg, som har fundet inspiration til filmen i blandt andet Nancy Meyers’ ’Når du mindst venter det’ og ’Det’ indviklet’ samt Alexander Paynes ’Sideways’.

Filmen er tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Billetkøb

Køb din billet via kulturium.dk eller i billetsalget i Kulturium Biograf, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj. Billetter koster 80 kr.

Billetsystemet spærrer automatisk et tomt sæde på hver side af dit billetkøb – hvad enten du kun køber en enkelt billet til dig selv, eller du køber til dig og dine nærmeste (I må gerne sidde ved siden af hinanden, hvis I er kærester, familie eller har en anden tæt relation).

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum