Danmarks Idrætsforbund

Dansk Ishockey Union kåret til Årets Specialforbund 2021

Del

Dansk Ishockey Union har gjort det ekstraordinært godt i en svær coronatid. Det er blandt årsagerne til, at unionen er blevet kåret til Årets Specialforbund 2021. (OBS - dette er en opdateret version. DIF beklager, at hedebølgen ramte forrige pressemeddelelse, der var en kladde.)

Det blev Dansk Ishockey Union der på DIF's årsmøde 19. juni 2021 vandt prisen Årets Specialforbund. Med prisen, der blev overrakt af DIF's formand Niels Nygaard, følger 100.000 kroner.

Det var repræsentantskabet, der afgav deres stemme og afgjorde, hvem der skulle have prisen. De to øvrige kandidater i finalefeltet var Dansk Tennis Forbund og Dansk Forening for Rosport. 

Kontakt:
Morten Mølholm Hansen, direktør i DIF, 21 66 37 77
Henrik Bach Nielsen, formand i DIU, 40 46 47 85

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum