DI - Dansk Industri

Dansk Industri opruster med ny marketing-enhed og stærk kommerciel kommunikationsprofil

Del
Fra 1. februar får Dansk Industri en ny brand- og marketing-afdeling med ny underdirektør Didrik A. Fjeldstad i spidsen.

Den 43 årige Didrik A. Fjeldstad kommer med en bred ledelseserfaring indenfor branding og marketing fra organisationer som Carlsberg, SAS, DIF og Team Danmark.

  • Jeg er rigtig glad for, at Didrik A. Fjeldstad har sagt ja til at blive chef for vores nye brand- og marketing-afdeling. Det forpligter for DI at være Danmarks største erhvervsorganisation, og derfor skal vi hele tiden blive bedre til at forny vores udtryk i dialogen med omverdenen og øge relevansen for vores medlemmer. Med Didrik bag roret har vi det stærkeste fundament for at nå i mål og positionere os endnu stærkere, siger DI’s direktør for public affairs og kommunikation, Morten Høyer. 

Didrik A. Fjeldstad har gennem sin karriere arbejdet for store internationale virksomheder som Carlsberg, og i 2016 blev han hentet til Scandinavian Airlines (SAS) som Vice President for Brand & Marketing. 

Didrik har endvidere erfaring fra interesseorganisationer gennem rollen som administrerende direktør for DIF og Team Danmarks kommercielle selskab og har i de senere år været med til at etablere ventures selskabet Oxidane med investeringer i opstartsvirksomheder inden for vand, teknologi og bæredygtighed.

  • DI er for mig en organisation, der gennem sine medlemmer, brancher og skyhøje kompetencer er med til at tegne fremtidens Danmark. At kunne være med til at drive det vigtige ansvar gennem en modernisering af brand, marketing og loyalitet til medlemmerne er en drømmeopgave, jeg går til med ydmyghed og stolthed, siger Didrik A. Fjeldstad.

Følg os på:

    

Kontakter

Camilla Weigel
Presserådgiver

cawe@di.dk
+45 2834 5366

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Danmark og Tyskland giver håndslag på nyt grønt brintrør24.3.2023 09:54:29 CET | Pressemeddelelse

Det er ikke længere kun varer, turister og tjenester, der rejser over grænsen mellem Tyskland og Danmark. Fremover gælder det også grønt brint. Det har Danmarks klima-, energi- og forsyningsminister, Lars Aagaard, og Tysklands økonomi- og klimaminister, Dr. Robert Habeck, i dag indgået en aftale om. Det er en historisk aftale, mener DI, der glæder sig over det internationale grønne samarbejde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum