DI - Dansk Industri

Dansk Industri ansætter PA-chef

Del

Fra 1. marts bliver DI's Public Affairs-indsats styrket, når Lasse Honoré ansættes som PA-chef

36-årige Lasse Honoré kommer fra som stilling som afdelingschef i Public Affairs-bureauet Rud Pedersen, hvor han i en årrække har rådgivet en række virksomheder om interessevaretagelse på Christiansborg. Han skal stå i spidsen for en nyoprettet enhed, der får ansvaret for Public Affairs og digital interessevaretagelse i Dansk Industri.

- Jeg er rigtig glad for, at Lasse har sagt ja til jobbet. Lasse kommer til at stå i spidsen for et helt nyt team af PA-rådgivere, der skal gøre DI’s interessevaretagelse endnu bedre. Samtidig skal Lasse hjælpe med, at DI udvikler sig på den digitale interessevaretagelse og bliver skarpere på sociale medier, siger Morten Høyer direktør for Public Affairs og Kommunikation.

Lasse Honoré har i en årrække beskæftiget sig med interessevaretagelse i konsulentverdenen og har også erfaring fra Christiansborg, hvor han har været særlig rådgiver for tidl. børne- og socialminister Mai Mercado (K) og afdelingsleder for Det Konservative Folkeparti. Derudover har han en baggrund som landsformand for Konservativ Ungdom og rådgiver for Odenses tidligere borgmester, Jan Boye. Han er uddannet cand.scient.pol i statskundskab fra Syddansk Universitet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af DI og være med til at hjælpe DI’s medlemmer til at få bedre rammer til at drive deres forretning. Jeg ser frem til samarbejdet med medlemmer, kolleger og ikke mindst alle de interessenter og politikere, der er med til at definere erhvervspolitikken i Danmark. Med en far, der har haft egen vognmandsforretning og en svigerfar, der har været slagtermester, ved jeg fra nærmeste hold, hvor vigtigt det er med en regulering af erhvervslivet, der skaber muligheder for danske virksomheder og arbejdspladser - og som ikke lægger unødigt bånd på dem, siger Lasse Honoré.

Lasse Honoré tiltræder stillingen som PA-chef i Dansk Industri 1. marts 2021. 

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos direktør for Public Affairs og Kommunikation Morten Høyer på MOH@DI.DK eller tlf. 2332 6743.

Billeder

Download
Lasse Honoré, PA-chef i DI fra 1. marts 2021
Lasse Honoré, PA-chef i DI fra 1. marts 2021
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI opruster og ansætter ny direktør for Forsvars- og Aerospaceindustrien19.2.2021 10:00:00 CETPressemeddelelse

Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark skaber arbejdspladser og eksport samt driver teknologiudvikling i Danmark. Branchen har endvidere en strategisk rolle i forhold til Rigsfællesskabets sikkerhedspolitiske interesser. Branchens strategiske betydning vil øges i de kommende år, og derfor opruster DI indsatsen på området. Det sker bl.a. med ansættelse af Joachim Finkielman som ny direktør i Forsvars- og Aerospaceindustrien i DI (FAD).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum