Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme: Flot og vigtig COP21 aftale

Del

Den netop indgående aftale ved COP21 i Paris får rosende ord med fra Dansk Fjernvarme, der kalder aftalen for ambitiøs, om end den også godt kunne være mere forpligtende.

- Det er et uhyre stærkt signal, der i dag er sendt fra Paris. Der er nu indgået en ambitiøs aftale, der sætter retningen for den grønne omstilling. Det står dog også klart, at aftalen godt kunne være mere forpligtende, men det var der tilsyneladende ikke vilje til blandt enkelte afgørende parter ved forhandlingsbordet, siger Kim Mortensen, direktør i Dansk Fjernvarme.

- Der ligger nu en kæmpe opgave for de europæiske og ikke mindst danske politikere i at få omsat de langsigtede visioner til jordnære og konkrete målsætninger for omstillingen til vedvarende energi.

- For de danske virksomheder er der ingen tvivl om, at den aftale, der er indgået i dag åbner for ikke bare et vindue men en port af muligheder. Vi har et dansk energisystem, baseret på danske kompetencer og virksomheders løsninger, i verdensklasse som der er og vil komme stor efterspørgsel efter. Det kan vi også godt glæde os over på en dag som i dag, slutter Kim Mortensen.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Rune Birk Nielsen tlf. 24 90 41 97

Information om Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme
Dansk Fjernvarme
Merkurvej 7
6000 Kolding

76308000http://danskfjernvarme.dk

Dansk Fjernvarme er brancheorganisation for fjernvarmeværkerne i Danmark og har mere end 400 medlemmer. 64 procent af alle husstande i Danmark har fjernvarme.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Fjernvarme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Fjernvarme