Dansk Ejendomsmæglerforening

Dansk Ejendomsmæglerforening tager afstand fra Peter Norvigs svindel

Del

Dansk Ejendomsmæglerforening tager stærk afstand fra alle former for uetiske handlinger i ejendomsbranchen samt svindel med lønkompensation.

Peter Norvig er i dag blevet anholdt af Københavns Politi og sigtet for svindel med lønkompensation fra corona-hjælpepakkerne. Det er ikke første gang, Peter Norvig er involveret i ulovligheder. Hans tidligere virksomheder har fået bøder for mere end 750.000 kr. blandt andet for ikke at tilbagebetale depositum til købere, hvor handlen ikke var gået igennem. Af de årsager blev Peter Norvig i 2018 frakendt sin titel som ejendomsmægler.

DE tager stærk afstand fra svindel med lønkompensation samt Peter Norvigs øvrige ulovligheder. Dog afventer vi den endelige afgørelse i sagen.

Hvis det viser sig at være rigtigt, så er det enormt skadeligt for branchen i sin helhed. Det er ikke første gang, at Peter Norvigs ageren har skadet forbrugere. På den baggrund er vi også nødt til at tydeliggøre overfor offentligheden, at vi ikke længere ser Peter Norvig og hans forretningsmetoder som en del af en ansvarlig ejendomsbranche. Vi håber, at denne sag vil sætte en endelig stopper for Peter Norvigs hærgen, siger direktør i Dansk Ejendomsmæglerforening Ole Hækkerup.

Ejendomsmægler er en beskyttet titel, som man skal uddannes til, og hvor der er høje etiske standarder for arbejdet. Hvis man ikke lever op til kravene, kan man ganske enkelt ikke arbejde med formidling af ejendomme. Det mente Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere ikke, at Peter Norvig kunne i 2018.

Peter Norvig blev allerede i 2013 ekskluderet fra Dansk Ejendomsmæglerforening. Allerede dengang havde han problemer med at tilbagebetale penge til sine kunder.

Ejendomshandel er en stor ting for både købere og sælgere, og derfor sætter DE en stor ære i at gøre det ordentligt. Det gør de ved at have stort fokus på etik i branchen. Blandt andet skal alle medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening gennemføre et kursus i etik og adfærd, før de må have kontakt til kunder.

I et boligkøb er der både følelser, tryghed og penge på spil. Det handler om dit hjem og din økonomi mange år frem i tiden. Derfor er det vigtigt, at man skal kunne stole på sin ejendomsmægler, siger Ole Hækkerup.

Nøgleord

Kontakter

Information om Dansk Ejendomsmæglerforening

Dansk Ejendomsmæglerforening
Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

7025 0999https://www.de.dk/

Dansk Ejendomsmæglerforening er brancheforening for ejendomsmæglere i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912 og har til formål at varetage medlemmers erhvervsmæssige og branchemæssige interesser. Foreningen arbejder for: At medlemmerne på en betryggende og professionel måde yder formidling af fast ejendom