Live Nation Denmark ApS

Danseforestillingen 'PAS' - Kampen om at høre til af COMPOUND

Del
Live Nation præsenterer: Danseforestillingen 'PAS' - Kampen om at høre til af COMPOUND. Premiere: Den 19. april 2023 på Aveny-T.

Kampen om det røde, danske pas er for mange lang og fuld af forhindringer såvel som håb. Med deres første live show PAS sætter dansekollektivet COMPOUND fokus på de udfordringer og følelser, der følger med dét at blive en accepteret del af Danmark. På scenen står en ny og ung generation af scenekunstnere, der ønsker at kaste lys på dansen som en kunstart - og bringe TikTok fra skærm til scene.

Hvordan bliver man en del af Danmark? Hvad skal der til før man bliver accepteret som dansker? Med live showet PAS ønsker COMPOUND at fortælle historien om dén kamp mange mennesker i Danmark kæmper med hver eneste dag: Kampen om det røde pas - kampen om at blive en del af det land, man bor i. Dansekollektivet COMPOUND vil med deres første danseforestilling blande et hav af udtryksformer, bl.a. spoken word, film og Danmarks nye generation af dansere i et urbant mash-up aldrig set før herhjemme.

Handlingen

PASudspiller sig i nutidens Danmark og handler om den unge Sami (Ali Jassem), som lever et helt almindeligt liv med sin familie og sine venner, da han pludselig får en E-boks besked, der fortæller, at han skal forlade landet. Skrækslagen og desperat samler han sit hold og sammen udtænker de en plan for, hvordan han kan komme til at blive i det land, han er født i. Fællesskabet må ud på en dramatisk og hæsblæsende færd - alt sammen så Sami kan få det røde, danske pas.

Forestillingen blander elementer fra arabisk og dansk kultur og er fyldt med referencer fra pop-kultur, trends, humor og pulserende, tempofyldte rytmer, der er umulige at sidde stille til. På scenen ses bla. Toby Dee-Daran, JabOne (Anas Jaber), Gabriel Mosleh, Oliver Zohore, Elias Saleh, Hector Frisken, m.fl.

Fra baggrund til spotlight
COMPOUND er et fællesskab og kunstnerkollektiv bestående af dansere, filmfolk, kunstnere, musikere - og venner. Med en fælles mission om at rykke dansens placering fra baggrund til spotlight vil de ændre på den måde, de fleste tænker om dans, og lade dansere blive anerkendt på lige fod med øvrige artister fra musik og filmverdenen.

COMPOUND er stiftet af danser og koreograf Ali Haydar i fællesskab med musikerne Hasan Shah og Ihan Haydar. På live showet er Ali Haydar instruktør, mens Hasan Shah og Ihan Haydar arrangerer musikken.

Instruktør, Ali Haydar, er enormt spændt på COMPOUNDs første danseforestilling PAS. Han udtaler:“PAS fortæller en historie, som jeg personligt finder helt vildt vigtig. Forestillingen handler om dét her med at være fanget mellem to kulturer - og ikke føle sig helt hjemme nogle af stederne. Jeg - vi - ved selv, hvordan det føles, og derfor ønsker vi gennem dansen og musikken at åbne publikums øjne for noget, som rigtig mange unge, inklusiv mig selv, dealer med i dag. Vi håber på at skabe noget ægte og på at kunne give en vild og sjælden teateroplevelse til et helt nyt publikum.”


Ny scenekunst til Youtube- og TikTok-generationen
COMPOUND arbejder på at skabe koreografisk scenekunst til Tiktok-generationen og dem, der er opvokset med sociale medier, eksponering, interaktion og uanede muligheder. Det er brugere, der er vant til at dele, like, swipe, interagere og skabe eget content, og hvor YouTube/Instagram er en større kilde til inspiration og kunstneriske oplevelser, end biblioteker og teatre. Det er COMPOUNDs ambition at skabe sceniske oplevelser, der inviterer andre og nye kulturbrugere ind i teatersæderne. Danseforestillingen forsøger at udvide repertoiret for hvad man kan præsentere på et klassisk teater.

COMPOUND er store på TikTok, hvor flere af deres dansevideoer er gået viralt. Senest i sommers, hvor de dansede de for H.M. Dronningen på Aveny-T - de videoer har samlet set fået over 10 millioner afspilninger af brugere fra hele verden.

FAKTA OM DANSEFORESTILLINGEN ”PAS” Kampen om at høre til

Holdet bag:

Instruktør: Ali Haydar

Koreograf: Toby Dee-Daran

Dramaturgisk konsulent: Thomas Levin

Forestillingsleder: Emilie Hasling Rasmussen

Kreativ konsulent: Danijel Drux

Musikalsk arrangement: Hasan Shah og Ihan Haydar

Dansere:

Toby Dee-Daran

Oliver Zohore

Elias Said W. Saleh

Hector Vikkelsø Frisken

Linnea Wenger

Sofia Bengtson

Anton Lander Selck

Pelle Folden Lund

Philip Elbech Andresen

Skuespillere:

Ali Jassem

Anas Jaber

Gabriel Mosleh

Øvrige fakta:

Premiere: Den 19. april 2023

Venue: Aveny-T

Produceret af: Live Nation

Billetbestilling: Livenation.dk og Ticketmaster.dk

Om COMPOUND
COMPOUND er et fællesskab og kunstner kollektiv bestående af dansere, filmfolk,

kunstnere, musikere - og venner. Med en fælles mission om at rykke dansens placering fra

baggrund til front, vil COMPOUND skabe nye muligheder og styrke og inspirere dansere til at

tænke stort - og i vækst. Til den mission har de skabt den første kommercielle platform for urban dans, hvor de med kvalitetsindhold på de sociale medier bygger stærke danske danse-

artister op. COMPOUND er stiftet af musikerne Hasan Shah og Ihan Haydar samt danser og koreograf Ali Haydar. Mens både Hasan Shah og Ihan Haydar står bag platin-sælgende musik, har danseren Ali Haydar medvirket i og koreograferet forestillinger af bla. DETOUR Dance Festival og Dansekapellet, West-Side Story og div. Tv-shows.

SoMe:
Youtube: @COMPOUND2020
TikTok: @compound_official
Instagram: @compound.official

Videolinks:                                              

Profilerne bag COMPOUND                  

Ali Haydar

Ali Haydar (f. 1997) er en dansk koreograf, danser og instruktør. Han hører til blandt Danmarks danseelite, hvor han er kendt for sin energiske dansestil og evnen til at binde dans sammen på en ny måde gennem film og skuespil. Han arbejder med alt indenfor danseverdenen, lige fra teater-, tv-og filmproduktioner til undervisning og konkurrencer. Ali Haydar har været medkoreograf på X-Factor, danset i West Side Story på Malmø Opera, turnerer med D1MA og danset i bl. a. Zulu Awards, Danish Music Awards og optrådt for Kongefamilien op til flere gange.


Ihan Haydar

Ihan Haydar (f. 1993) er en dansk musiker, trommeslager og sangskriver. Hun brød igennem i 2012 som trommeslager i det prisvindende band L.I.G.A. og samme år vandt hun Dansk Melodi Grand Prix med bandet Soluna Samay. I 2015 fik hun The Voice-prisen Årets Ikon og siden har hun skrevet og komponeret titelmelodier og sange til bl.a. Global Goals World Cup og Telia. Ihan Haydar har også været aktiv på tv, hvor hun både har været dommer i sangkonkurrencen All Together Now og vært på The Voice Junior. I 2021 udgav hun selvbiografien Pigen Med Trommestikkerne og i 2022 vandt hun endnu engang Dansk Melodi Grand Prix, denne gang med bandet REDDI.


Hasan Shah
Hasan Shah (f. 1993) er en dansk sanger, sangskriver og musikvideoinstruktør. Han er i dag især kendt for at udgive sangen Tyveri sammen med rapperen Gilli i 2015. Siden da har han udgivet flere dansksprogede popsange med tilhørende videoer, været på turné med Rasmus Seebach og været nomineret til en Danish Music Award for bedste musikvideo. I 2021 skrev Hasan Shah kontrakt med Sony Music India og lancerede i den forbindelse sangen Hawa, der gik viralt i Indien. På blot 2 dage fik sangen 1 million visninger på YouTube.

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.

Kontakter

Kommunikation og Presse:
HAVE Kommunikation & PR

For yderligere information, kontakt venligst:
Amalie Søndergaard // amalie@have.dk // 2858 8150

Sara Jeppesen // sara@have.dk // 2241 0048

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, Heartland og O Days er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Dancehall-superstjernen Popcaan kommer til Store VEGA14.3.2023 17:00:00 CET | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer POPCAAN: GREAT IS HE 21. MAJ 2023 STORE VEGA DANCEHALL-SUPERSTJERNEN POPCAAN ANNONCERER ‘GREAT IS HE’ TOUR 13 HEADLINE SHOWS I EUROPA I FORBINDELSE MED HANS FEMTE ALBUM Billetsalget starter fredag 17. marts kl. 10:00 Dancehall-superstjernen, Popcaan, har i dag annonceret den europæiske del af sin 2023-tour, hvor han kommer til at optræde med sit nye album ’Great He Is’ for første gang. Den 13-shows lange del af touren starter 6. maj i Paris og kommer forbi Storbritannien, Holland, Belgien, Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien og Danmark, hvor Popcaan spiller i Store VEGA i København. Den kommende tour bliver første gang at Popcaan optræder med sit nye album fra start til slut. På albummet kan man finde sange som singlen ’We Caa Done’ feat. Drake. ’Great He Is’ er efterfølgeren til Popcaans 2020-projekt ’Fixtape’. Imellem de to udgivelser har han arbejdet sammen med Dre Skull og Mr Eazi på sangen ’Sekkle & Bop’ og udgivet solonumrene ’Skeleton Carti

Det eksperimenterende progressive metal band Elder kommer til Pumpehuset13.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

ELDER SUPPORT: SLOMOSA 29. OKTOBER 2023 PUMPEHUSET Elder er et genre-udviklende rock band der blander psykedelisk heavy med progressive elementer i et stemningsfuldt lydbillede. De startede i en lille kystby i den nordøstlige stat Massachusetts i miden af 00’erne. Siden da har bandet genopfundet sig selv og deres lyd med hver af deres fem albumudgivelser og er nu vokset fra at være et af de mest solide navne på stoner/ doom-scenen til at blive en af de mest unikke stemmer i rock undergrunden. Elder, der senest besøgte DK i 2022 på deres fælles tour sammen med Pallbearer, har senest været aktuelle med albummet ’Innate Passage’. Albummet blev til under pandemien, hvor bandet besluttede sig for at kanalisere de bizarre omstændigheder ned i musikken. Albummet viser bandets fortsat voksende musikalske repertoire og sans for at blive ved med at udforske nye lydbilleder. Til oktober vender Elder tilbage til Pumpehuset, denne gang med deres egen headline-koncert. Billetpriser: 220 kr. + gebyr

ASHNIKKO KOMMER TIL STORE VEGA PÅ SIN 'WEEDKILLER TOUR'1.3.2023 19:00:00 CET | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer ASHNIKKO 19. NOVEMBER 2023 STORE VEGA ASHNIKKO ANNONCERER DEBUTALBUMMET ’WEEDKILLER’ UDE 2. JUNI FORUDBESTIL HER VERDENS-TOUR ANNONCERET MED SHOW I STORE VEGA BILLETSALGET STARTER 10. MARTS PÅ LIVENATION.DK NY SINGLE ‘WORMS’ UDE NU LYT HER Ashnikkos debutalbum, ‘WEEDKILLER’, er en samling uimodståelige sange, som perfekt illustrerer den modige kombination af genrer som har defineret hendes lyd indtil nu. Som Ashnikkos fans ved, er hun kendt for at suge lyttere ind i sit univers og ’WEEDKILLER’ er ingen undtagelse. Det ’WEEDKILLER’-univers som Ahsnikko har skabt er en dystopisk fantasi, der fortæller historien om en fecivilisation der er indtaget og ødelagt af maskiner. Maskinerne lever af organisk materiale og fehovedpersonen, der er ude efter hævn, bliver transformeret til halv maskine. Det er en poetisk reportage om miljøkatastrofen og den hastige teknologiske udvikling. ’WEEDKILLER’ er fyldt med lige dele ærlig sårbarhed og glædeligt oprør, mens album

POST MALONE KOMMER TIL ROYAL ARENA TIL APRIL28.2.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

POST MALONE: TWELVE CARAT TOUR SPECIAL GUEST: RAE SREMMURD 26. APRIL 2023 ROYAL ARENA POST MALONE UDVIDER SIN EKSTREMT SUCCESFULDE ’TWELVE CARAT TOUR’ TIL EUROPA Generelt billetsalg starter fredag 3. marts kl. 12:00 på livenation.dk I dag annoncerede den GRAMMY-nominerede og 5x diamant-certificerede artist, Post Malone, den længe ventede europæiske del af sin ’Twelve Carat Tour’ sammen med special guest Rae Sremmurd. Touren, der er produceret af Live Nation, stopper 13 steder. Den starter i Oslo, inden den drager videre til Stockholm, København, Antwerpen, Zürich, Köln, London, Dublin, Glasgow, Birmingham, Manchester og afslutter i Amsterdam. Post bringer den gennemførte sceneproduktion med sig, som han også rullede ud på den Nordamerikanske del af touren, inkl. et vildt lysshow, pyro og scener i flere niveauer. Sidste år drog Post Malone ud på en lang Nordamerikansk tour, hvor han besøgte 38 byer, for at fejre udgivelsen af sit anmelderroste fjerde album ’Twelve Carat Toothache’ (Merc

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum