Fredensborg Kommune

Dans og demens gik op i en højere enhed

Del

Med 100 tilmeldte var der fuldt hus til danseeventen på Mergeltoften i Nivå, hvor kommunen som led i den landdækkende kampagne – demensugen – er med til at sætte fokus på demens i hele uge 19.

Dans, god musik og hygge på Mergeltoften
Dans, god musik og hygge på Mergeltoften

Der var fuld fart på dansegulvet på pleje- og aktivitetscenteret Mergeltoften, hvor 100 borgere tirsdag mødte op for at deltage i den danseevent, som var arrangeret i anledning af demensugen i uge 19.

”Det var forrygende at se, hvordan der blev danset og både grinet og pustet til den store guldmedalje. Og så blev det helt tydeligt for mig, at lysten og evnen til at danse og høre god musik er ens for alle – demens eller ej”, siger Kristian Hegaard, der åbnede arrangementet som næstformand for Social- og Seniorudvalget.

For at sætte danseeventen godt i gang, havde kommunen allieret sig med Thomas Evers Poulsen og Troels Elnegaard, som leverede festlig musik og dans.

Fredensborg Kommune er en del af Demensvenligt Nordsjælland, hvor otte kommuner i samarbejde med Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark har arrangeret en række events i uge 19 - herunder danseeventen på Mergeltoften.

Nøgleord

Kontakter

Næstformand Kristian Hegaard (B), tlf. 22 44 22 89

Billeder

Dans, god musik og hygge på Mergeltoften
Dans, god musik og hygge på Mergeltoften
Download

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum