DGI-byen

Danmarks største retromarked er tilbage i Øksnehallen

Del

Der er dømt den store skattejagt i weekenden, når københavnerne og byens mange turister kan finde skatte eller gøre det store kup på de to secondhand-markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE i Øksnehallen.

HVORNÅR:     Den 1. – 2. september 2018 Kl. 10.00 – 16.00 (begge dage)

HVEM:             RETROGULD og Øksnehallen

HVAD:             Danmarks største retromarked

FØLG MED:      www.retroguld.dk

Første gang blev det et kæmpe tilløbsstykke, og nu vender RETROGULD og HELLO VINTAGE retur til Øksnehallen, hvor de to markeder slår dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere!  


Bag RETROGULD og HELLO VINTAGE står ægteparret Frederik og Louise Trillingsgaard. Hun er bl.a. kendt som forfatteren til bogen Retroguld og som deltager i TV-programmer som "Fantastiske Hammerslag” på TV2.


”På RETROGULD finder du alt, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk brocante, romantisk landstil, vintagemode og industrielt design m.m. Men det er ikke kun for indretnings- og modenørder,” fortæller Louise Trillingsgaard.


Samtidig med RETROGULD finder du HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler efter vægt – 200 kroner per kilo tøj! Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram. En smart top eller en lækker t-shirt koster typisk omkring en god 20’er!


Særlig presseadgang: Vi stiller op allerede fredag den 31. august fra kl. 14.00 – 20.00. Her er I velkomne til at kigge forbi og få en omvisning, et interview eller adgangsarmbånd til weekenden. Kontakt Louise og lav en aftale inden, så sørger vi for at tage i mod jer, når I kommer.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview.

RETROGULD:
Louise Trillingsgaard
Email: louise@retroguld.dk eller telefon 2051 5222

Øksnehallen og DGI-byen:
Sport & Kulturchef - Anne Liisberg
Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon 2279 0158

Billeder

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Et aktivt foreningsliv for alle22.10.2018 14:48:52 CESTPressemeddelelse

Der er sket meget med foreningslivet, siden den første idrætsforening (Dansk Idrætsforbund) blev skabt tilbage i 1896 som en paraplyforening, der kunne hjælpe og repræsentere de mindre lokalforeninger. ’Foreningernes Dag’ i DGI-byen er skabt for, at hjælpe de mange forskellige foreninger vi huser med at formidle deres budskab og at skabe en hyggelig dag for dem, der allerede er i foreninger og dem, der måske får lyst til at prøve det.

Danmarks største HR messe i Øksnehallen - Træfpunkt HR 201826.9.2018 13:56:26 CESTPressemeddelelse

Med hovedtalere som Louise Opprud Jakobsen, Future of Work Specialist, DareDisrupt, Bastian Overgaard, ekspert i stilhed, Astrid Haug, digital rådgiver, Rasmus Hougaard, forfatter, grundlægger og CEO, Potential Project, Anne Sofie Espersen, skuespiller og forfatter Claus Skytte, m.fl. til årets HR-messe er der lagt op til et tætpakket fagligt program, hvor besøgende kan høste erfaringerne fra nogle af de bedste praktikere og teoretikere i Danmark.

TechBBQ stiller skarpere på startups forretningsforbindelser18.9.2018 10:38:15 CESTPressemeddelelse

Danmarks største tech iværksætterfestival, TechBBQ, skruer op for flere workshops, roundtables og andre netværksaktiviteter, som kan styrke startups lokale og globale forretningsforbindelser, når flere end 4.000 iværksættere, investorer og andre interessenter fra ind- og udland fylder Øksnehallen den 24-25 september. Scenerne bliver fortsat spækket med spændende danske og internationale founders og andre speakers.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum