Frederikshavn Kommune

Danmarks største levende julekalender i Skagen

Del

Julen banker på og i Skagen er byens børn klar til at åbne lågerne i Den Levende Julekalender. Fra den 1.december og hele julemåneden kan man opleve den unikke julekalender, hvor englebørnene optræder og afslører nye spændende juleoplevelser og arrangementer bag lågerne hver dag

Skagen har sat julearrangementer for hele familien bag de 24 låger i Den Levende Julekalender. Mange forbinder Skagen med lyse sommeraftener, hygge og livsnydelse. Men Skagens magi gør sig også gældende i december, hvor den traditionsrige by omdannes til Danmarks største levende julekalender. Her kan man møde virkelighedens englebørn, der hver dag åbner en ny kalenderlåge med enestående oplevelser bag. Hestevogne, julekoncerter, bjesk-arrangementer, julecirkus, hyggebelysning og fx er er Brøndums Hotel omdannet til et juleunivers, hvor både voksne som børn kan finde overraskelser og lækkerier.

Det er Skagen Turistbureau som sammen med det lokale erhvervsliv står bag det unikke event. Den Levende Julekalender er blevet lidt af et tilløbsstykke, og konceptet har skabt stor interesse hos norske og svenske turister.

”Vi er utroligt glade for, at Skagen igen i år danner rammen om Den Levende Julekalender. Det er et helt enestående event, som kun kan opleves her. Og dette kombineret med mange andre unikke julearrangementer, spændende shopping-muligheder og fantastiske madoplevelser gør, at vi har meget at tilbyde vores julegæster her i toppen af Danmark. Så vi glæder os til at byde endnu flere glade gæster velkomne i år,” siger turistchef René Zeeberg, Turisthus Nord.

Skagen er klar til at modtage overnattende såvel som endagsbesøgende turister hele december, også hen over julen. Mulighederne for julegaveindkøb er helt i top, og den omkringliggende natur holder aldrig lukket.

”Frederikshavn Kommune har mange attraktioner, der kan nydes hele året. Og når man så kan kombinere fx en juleshopping tur eller et kig på Den Levende Julekalender med et besøg i vores fantastiske natur og en travetur, der giver appetit til julehyggen på en af de mange caféer og restauranter, så rammer vi rigtig mange menneskers ønsker til en december-udflugt,” siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

Læs mere om Den Levende Julekalender her:

http://juliskagen.dk/

Nøgleord

Billeder

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Jobopslag: Webredaktør til Frederikshavn Kommune3.4.2018 10:37pressemeddelelse

Vi går snart i luften med en ny hjemmeside. Vi synes selv, den er rigtig god, fordi den fortæller, hvad vi kan, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi ønsker os, at borgerne tager godt imod siden og bliver glade for den – det er derfor, vi har lavet den. Vores ambition er, at borgere, virksomheder, foreninger og tilflyttere oplever frederikshavn.dk på en nem, imødekommende og direkte facon, så den opfylder deres behov for service og information.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum