Danmarks Statistik

Danmarks Statistik opgør løbende personlige stemmer fra valget

Del

Danmarks Statistik forventer samlet overblik over kandidatudvælgelsen først på aftenen.

Danmarks Statistiks rolle ved valg

Danmarks Statistik udarbejder opgørelser af resultater fra valg til Folketinget, valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemninger. Resultaterne offentliggøres løbende på valgaftenen og i dagene derefter på dst.dk/valg.

<blockquoteclass="twitter-tweet" data-lang="da">

Du kan løbende følge med i opgørelsen af de personlige stemmer fra #fv19 på vores valgsite: https://t.co/RRrSe7QzlG
Vi forventer at offentliggøre et samlet overblik + kandidatudvælgelse først på aftenen. Vi giver en melding her på kanalen, når tallene ligger klar #dkpol #valg2019

— Danmarks Statistik (@DSTdk) 6. juni 2019

Information om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik
Danmarks Statistik
Sejrøgade 11
2100 København Ø

39 17 39 17http://www.dst.dk

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for dansk statistik. Vores opgave er at indsamle, bearbejde og offentliggøre statistiske oplysninger om det danske samfund.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

Både øget effektivitet og større samfundsansvar fylder, når de større danske virksomheder forklarer deres engagement i verdensmålene5.9.2019 07:50:00 CESTPressemeddelelse

To tredjedele af de større danske virksomheder engagerer sig i FN’s verdensmål. Flertallet af virksomhederne, der er engageret i verdensmålene, ønsker at tage større samfundsansvar, men en del svarer også, at de mener, at arbejdet med verdensmålene kan være med til at øge fokus på effektivitet eller tiltrække samarbejdspartnere eller medarbejdere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum