Ishøj Kommune

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation kommer til Ishøj

Del

Fredag den 21. september kl. 20 optræder det forrygende live-band Sing Sing Sing i Ishøj Kultur Café, og du kan forvente et oplagt ensemble, som elsker samspillet med publikum

Kom til en aften i musikkens tegn, når den noget pudsigt sammensatte gruppe bestående af en rocksanger-radiovært, en tidligere Grand Prix-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret Hit med sangen-kendis og en kommende pop-pensionist besøger Ishøj.

Sing Sing Sings medlemmer lyder også navnene Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Lonnie Kjer (også kendt som Lonnie Devantier), Sascha Dupont og Søren Jacobsen, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene. På trods af den vanvittige bandsammensætning fungerer de sammen helt fantastisk.

Hitter på radio og tv

Du er med garanti stødt på Sing Sing Sings musik flere steder. Bandets første single fra albummet "Come Back Home" var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier. Singlen endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen "Landmand søger kærlighed".

Bandets sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og pop - og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet.

Billetter

Køb din billet på ticketmaster.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 275 kr. i forsalg (255 kr. for medlemmer af Kulturcaféens Venner)

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum