Din Tekstforfatter

Danmarks mest passionerede gindestilleri

Del

Af Mikkel Preisler. På vegne af Ginbutikken.dk / BeGin. Har du smag for gin, kender du sikkert allerede Ginbutikken.dk, der tilbyder dig et unikt udvalg af den klare og fascinerende drik. Fra sommeren 2021 bliver det muligt at opleve, hvordan ginen destilleres, og hvordan den tappes på flasker.

Ginbutikken.dk går sammen med BeGin og etablerer sig i fælles, fysiske lokaler centralt i Haslev på Sydsjælland. Dermed bliver det muligt for dig med passion for gin og dig, der ønsker mere viden om den ikoniske drik at gå ind fra gaden og opleve produktionen på tætteste hold.

En verden af gin


Det er iværksættertrioen, Mikkel B. Dam, Jesper Mieritz og Kenneth Nielsen, der står bag de 2 ginvirksomheder (Ginbutikken.dk og BeGin). Mens Ginbutikken.dk primært er for privatpersoner, henvender BeGin sig til virksomheder og restauranter, der serverer specialginen til deres kunder. Med den fysiske sammenlægning af de 2 succesfulde virksomheder er ambitionen at skabe et fællesskab for alle, der har interesse for gin – samt rom og whisky.

”Vores lokaler har potentiale til, at vi også begynder at producere rom og whisky, så kunderne kan følge med i processen” (Mikkel B. Dam, partner hos Ginbutikken.dk)

Med de nye og store lokaler på Vestergade 29 i Haslev bliver det muligt at se produktionen gennem store vinduespartier, og det bliver derudover muligt for iværksætterne at udvide produktionen til at omfatte anden spiritus.

Den centrale placering af destilleriet kommer til at tiltrække besøgende, turister og faste kunder. Alle og enhver kan komme ind fra gaden og få en fornemmelse af dén passion, som hver en flaske produceres med. Du kan tage på opdagelse iblandt flere hundrede gin, som produceres både herhjemme og i andre dele af verden.

GinButikken.dk kan tilbyde mere end 400 forskellige gin, så der er garanti for, at du kan finde din favorit.

Meget mere end kun køb og salg


Du behøver ikke være ekspert udi gin for at få udbytte af at besøge Danmarks nye destilleri. Når du træder ind i butikken, vil du blive mødt af Jesper, der er butikkens ”master distiller”. Han vil vise dig produktionen eller hjælpe dig med at få valgt den rette flaske, så du får dén oplevelse, du ønsker.

Drømmer du og kollegaerne eller vennerne om at få kendskab til detaljerne fra produktionen af en god flaske gin, kan Gin Skolen være den rette aktivitet for en polterabend eller anden begivenhed. ”Skolen” kommer til at fungere som en moderne turistattraktion, der finder sted på matriklen på Vestergade 29. Her kan der samles 10-14 personer, som igennem en halv dag får lov selv at produceres deres egen gin.

Prisvindende gin og kærligheden til at inspirere

Det er fokusset på kundeinddragelse, der er drivkraften hos iværksættertrioen. Indtil nu har det udelukkende været køb og salg til private og erhverv, der har været mulig hos BeGin og Ginbutikken.dk. Med en fysisk placering etableres der et stort showroom, hvor et nøje udvalg af gin fra hele verden præsenteres for dig og de andre besøgende. Rammerne på Vestergade 29 kommer til at emme af New Yorker look, der er den rå indretningsstil med rustikke materialer. Dette autentiske look matcher destilleriet, og det er med til at forme den oplevelse, du kan se frem til under dit besøg.

Iblandt de mange specialgin finder du også flasker, der er produceret herhjemme, og som har vundet guldmedaljer ved internationale konkurrencer. I efteråret 2020 vandt én af BeGin’s flasker førstepladsen ved en international kåring, der vidner om dén kvalitet og passion, som virksomheden producerer deres flasker med.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Specialiseret, østjysk tilbud til sårbare børn og unge udbredes til alle kommuner i Danmark2.9.2021 12:39:07 CEST | Pressemeddelelse

Nu er det ikke længere kun private familier fra Østjylland, der har mulighed for at kunne give deres børn de stærkeste forudsætninger for at få bedre, psykisk trivsel. ”TURBO” er særligt, tilrettelagte udviklingsforløb til børn og unge og er fra forsommeren 2021 blevet en del af Børnebasen. Børnebasen er den digitale platform, landets kommuner har mulighed for at benytte sig af, når de henviser børn og unge til regionale og private tilbud. Psykologisk indsats, der er tilrettelagt på børnenes præmisser Siden foråret 2020 har børn og unge fra Randers Kommune kunnet få skræddersyet og specialiseret hjælp til at højne selvværd og øge den psykiske robusthed. Det er Sarah Skovhus, der står bag ”TURBO”, som er målbare og intensive trivsels- og udviklingsforløb til børn mellem 5-16 år. Sarah Skovhus har en fortid indenfor specialområdet i både Aarhus og Randers Kommune, og hun er uddannet med en Mastergrad i Trivsels- og Ressourcepsykologi (også kaldet Positiv Psykologi) fra Aarhus Universitet

Kvindelig iværksætter hos Mamamilla har succes med at give personlige kundeoplevelser30.8.2021 10:26:42 CEST | Pressemeddelelse

Da Kamilla, ejer af den danske babyudstyrsbutik - Mamamilla, var gravid med sit første barn, bestilte hun en babynest fra Norge. Modtagelsen af nesten var en skuffende oplevelse, da udstyret var syet i en skæv pasform. Kamilla satte sig for selv at sy en nest, hvilket blev startskuddet til Mamamilla. Nesten blev populær i Kamillas omgangskreds, og det gav den nuværende ejer blik for at give flere kommende og nybagte mødre de bedste produkter til deres babyer og dem selv. En passion, der blander forretning med personlig interesse Mamamilla blev startet i år 2014 og har i dag kunder fra hele Danmark. Mens Kamilla står for den daglige drift af virksomheden og en stor del af kundebetjeningen, har hun overladt det administrative og tekniske arbejde med forretningen til sin mand, Bruno. Bruno er eneste mand i foretaget, da alle ansatte udover ham er kvinder. Det særlige ved Mamamilla er, at det hovedsageligt er udstyr og tilbehør til babyer og børn, du finder i butikken og webshoppen. Alle v

Derfor bruger jeg paddleboard til at få min søn i vuggestue16.8.2021 17:01:08 CEST | Pressemeddelelse

Ann Helene Kristensen er autoriseret ergoterapeut og ejer af Baby-Steps.dk, der blandt andet tilbyder hold med babymassage og sansemotorik for de 0-2 årige. Alle aktiviteter hos den innovative, børnemotoriske terapeut er tilrettelagt med fokus på at stimulere barnets sansebearbejdning og koordinationsevn/motorike. Stimuli, som i sidste ende har betydning for barnets evne til at koncentrere sig på andre områder i livet.

Fundamentale designmæssige virkemidler skal hjælpe indretningen i de private boliger5.7.2021 00:00:00 CEST | Pressemeddelelse

En dansk hjemmeside ved navn stueindretning.dk har valgt at tilbyde deres læsere viden om indretning, de kan benytte i deres bolig. Indretning er ikke en videnskab som matematik eller fysik, hvor du når et facit som kan være sandt eller falsk. Indretning skal tilfredsstille de menneskelige sanser. Så når spørgsmålet stilles til denne hjemmeside: Hvordan skal stuen indrettes? Svarer de. Stuen skal indrettes efter beboernes eget ønske. Men altid med den tanke på de fundamentale designmæssige virkemidler.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum