Din Tekstforfatter

Danmarks mest passionerede gindestilleri

Del

Af Mikkel Preisler. På vegne af Ginbutikken.dk / BeGin. Har du smag for gin, kender du sikkert allerede Ginbutikken.dk, der tilbyder dig et unikt udvalg af den klare og fascinerende drik. Fra sommeren 2021 bliver det muligt at opleve, hvordan ginen destilleres, og hvordan den tappes på flasker.

Ginbutikken.dk går sammen med BeGin og etablerer sig i fælles, fysiske lokaler centralt i Haslev på Sydsjælland. Dermed bliver det muligt for dig med passion for gin og dig, der ønsker mere viden om den ikoniske drik at gå ind fra gaden og opleve produktionen på tætteste hold.

En verden af gin


Det er iværksættertrioen, Mikkel B. Dam, Jesper Mieritz og Kenneth Nielsen, der står bag de 2 ginvirksomheder (Ginbutikken.dk og BeGin). Mens Ginbutikken.dk primært er for privatpersoner, henvender BeGin sig til virksomheder og restauranter, der serverer specialginen til deres kunder. Med den fysiske sammenlægning af de 2 succesfulde virksomheder er ambitionen at skabe et fællesskab for alle, der har interesse for gin – samt rom og whisky.

”Vores lokaler har potentiale til, at vi også begynder at producere rom og whisky, så kunderne kan følge med i processen” (Mikkel B. Dam, partner hos Ginbutikken.dk)

Med de nye og store lokaler på Vestergade 29 i Haslev bliver det muligt at se produktionen gennem store vinduespartier, og det bliver derudover muligt for iværksætterne at udvide produktionen til at omfatte anden spiritus.

Den centrale placering af destilleriet kommer til at tiltrække besøgende, turister og faste kunder. Alle og enhver kan komme ind fra gaden og få en fornemmelse af dén passion, som hver en flaske produceres med. Du kan tage på opdagelse iblandt flere hundrede gin, som produceres både herhjemme og i andre dele af verden.

GinButikken.dk kan tilbyde mere end 400 forskellige gin, så der er garanti for, at du kan finde din favorit.

Meget mere end kun køb og salg


Du behøver ikke være ekspert udi gin for at få udbytte af at besøge Danmarks nye destilleri. Når du træder ind i butikken, vil du blive mødt af Jesper, der er butikkens ”master distiller”. Han vil vise dig produktionen eller hjælpe dig med at få valgt den rette flaske, så du får dén oplevelse, du ønsker.

Drømmer du og kollegaerne eller vennerne om at få kendskab til detaljerne fra produktionen af en god flaske gin, kan Gin Skolen være den rette aktivitet for en polterabend eller anden begivenhed. ”Skolen” kommer til at fungere som en moderne turistattraktion, der finder sted på matriklen på Vestergade 29. Her kan der samles 10-14 personer, som igennem en halv dag får lov selv at produceres deres egen gin.

Prisvindende gin og kærligheden til at inspirere

Det er fokusset på kundeinddragelse, der er drivkraften hos iværksættertrioen. Indtil nu har det udelukkende været køb og salg til private og erhverv, der har været mulig hos BeGin og Ginbutikken.dk. Med en fysisk placering etableres der et stort showroom, hvor et nøje udvalg af gin fra hele verden præsenteres for dig og de andre besøgende. Rammerne på Vestergade 29 kommer til at emme af New Yorker look, der er den rå indretningsstil med rustikke materialer. Dette autentiske look matcher destilleriet, og det er med til at forme den oplevelse, du kan se frem til under dit besøg.

Iblandt de mange specialgin finder du også flasker, der er produceret herhjemme, og som har vundet guldmedaljer ved internationale konkurrencer. I efteråret 2020 vandt én af BeGin’s flasker førstepladsen ved en international kåring, der vidner om dén kvalitet og passion, som virksomheden producerer deres flasker med.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.