Danske Spil A/S

Danmarks måske heldigste mand? Vinder stor gevinst to gange på tre uger

Del

En mand fra Slagelse Kommune har udsigt til at få udbetalt 30.000 kroner hver måned i næsten tre år.

Vi kender det nok alle sammen. At sidde en aften og ikke rigtig vide, hvad man skal lave.

Det gjorde en mand fra Slagelse Kommune for et par uger siden, og så besluttede han sig for at gå ind i sin Danske Spil app og skrabe lidt.

-Jeg går nogle gange ind på app’en for at skrabe, hvis jeg er sent oppe i weekenden, så det gjorde jeg også der, fortæller vinderen, der har valgt at være anonym.

Valget faldt i denne omgang på spillet Guldbarren, hvor du har fem chancer for at skrabe dig til en ekstra udbetaling hver måned i 10, 20, 30, 40 eller 60 måneder. Alligevel kom det som noget af en overraskelse, da slagelseboen ramte den tredjestørste gevinst.

-Det gælder jo om, at man skal skrabe tre ens beløb eller symboler, men jeg vidste ikke helt præcist, hvad symbolerne betød. Så jeg blev meget overrasket, selv om jeg tror på den helt store gevinst, hver gang jeg spiller. Og nu skete det rent faktisk, griner vinderen.

De tre symboler betød, at der i de kommende 30 måneder vil blive sat 30.000 kroner ind på vinderens konto. Altså 900.000 kroner i alt.

Vandt 21.000 i Lotto

Vinderen har stadig lidt svært ved at tro på, at gevinsten rent faktisk er vundet, så længe pengene ikke er sat ind på kontoen endnu. Derfor har han ikke fortalt nogen om den store nyhed. Hverken sin kæreste eller børnene.

-Der er ikke en eneste, der ved det endnu, men de skal da snart have det at vide. En af glæderne ved at vinde er jo, at man kan dele det med sine nærmeste, fortæller han.

Og det er netop familien, som gevinsten skal deles med, og vinderen har gjort sig tanker om, hvad pengene skal gå til.

-Det kommer til at betyde, at der kommer flere rejser og mere frihed, konstaterer vinderen, der ikke er helt uvant med at vinde store gevinster.

-For tre uger siden vandt jeg 21.000 kroner i Lotto, så jeg har helt sikkert tænkt mig at blive ved med at spille. Nu er jeg jo inde i en god stime.

På Guldbarren er de to største gevinster udbetalinger på 40.000 kroner i 40 måneder og 60.000 i 60 måneder.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum