FestiValhalFestiValhal

Danmarks første udendørs festival.

Del

FestiValhal i Jels satser på, at 11. & 12. Maj er det bedste tidspunkt at afholde et udendørs event på.

Dette bliver bakket op af både publikum og kunstnere, som får billetterne til at rulle afsted.
De seneste 2 år, har FestiValhal været afholdt i august. Men hård konkurrence og dårligt vejr, har fået den lille festival, til at ændre datoen.
Arrangør Thomas Klintrup fortæller ”Den meget regn i august og den hårde konkurrence, har fået os til at tænke nye tanker. Maj måned er den måned med næstmindste regnvejrsdage og flest solskinstimer. Der har været kæmpe opbakning, blandt både publikum og kunstnere. Men også sponsorerne har været mere gavmilde, efter vi har rykket eventet. Så alt i alt, har det været en ren win-win.”

Med flytningen er FestiValhal også rykket sig 2 uger foran Jelling Musik Festival, som ellers tidligere har været Danmarks første.
”Dermed sætter vi festivals sæsonen i gang, nede i det sønderjyske. Og endda i smukke naturrige omgivelse, som kun få andre kan matche, lige ned til Jels Sø og på den fantastiske smukke og intime friluftsscene. Vi er stolt af omgivelserne og føler os rigtigt heldige, at vi har noget ekstra ordinær visuelt at tilbyde.” Udtaler Thomas Klintrup.

Vores kunstnerne starter deres sommer turne på FestiValhal, men for særlig Lars Lilholt bliver det en speciel oplevelse. Det er nemlig hans første koncert siden hans rygoperation sidste år.
”Vi lever af vores kunstnere og de lever af os. Derfor er vi rigtig taknemmelige for, at de giver os så positiv feedback af vores backstage område. For det spreder sig som ringe i vandet, når de snakker sammen på turneen. Og et godt ry for, at de bliver behandlet godt, gør vi hele tiden kan trække større kunstnere til vores festival.” Udtaler Christian Aarosin Hansen

På programmet kan blandt andet findes Michael Learns To Rock, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, Hjalmer og Lars Lilholt. Der bliver spillet 14 ½ timers non-stop musik på 2 scener.

Fakta : FestiValhal har siden sin start i 2016 dobbelt sig selv hvert år, med let hovedregning ganges dette op til, at FestiValhals fremtid i løbet af 5 år, vil være i top 10 for Danmarks største festivaler.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Klintrup
tlf: 22383928
mail: thomas@festivalhal.dk

Billeder

Links

Information om FestiValhal

FestiValhal
Gammel Oksevej 4
6534 Agerskov

http://www.festivalhal.dk

FestiValhal kører i 2018 for 3. gang.

Temaet er vikinger og smukke omgivelser. Der udvides hele tiden, så så meget som muligt går i tråd med omgivelserne.

FestiValen afholdes samme sted som Jels Vikingespil, der har været i gang i over 40 år. Derfor er det kun naturligt at bibeholde vikingetemaet.

Festivalen ligger lige ned til Jels Sø.

I øjeblikket er der plads til 3500 tilskuere, men i løbet af 5 år, forventes det vi kan lukke 15 - 20.000 gæster ind.

Følg pressemeddelelser fra FestiValhal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.