Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse uddeler 33 mio. kr. til projekter, der skal skabe vækst og udvikling i hele Danmark

Del

Med tilsagn for samlet 33,4 mio. kr. til 8 projekter fordelt over hele landet understøtter Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse overgangen til et mere forenklet erhvervsfremmesystem.

Erhvervsfremmebestyrelsen har fra 1. januar 2019 overtaget ansvaret med at udmønte decentrale erhvervsfremmemidler, som skal skabe bedre forhold og rammer for Danmarks virksomheder.

Bestyrelsen har besluttet, at de decentrale erhvervsfremmemidler primært udmøntes via en række tematiske ansøgningsrunder, men har i 2019 endvidere etableret en såkaldt strategisk pulje for at sikre en god overgang fra det gamle til det nye erhvervsfremmesystem.

Bestyrelsesformand Jakob Riis understreger, at Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse efter erhvervsfremmereformen også har ansvaret for de erhvervsfremmeprojekter, som blev igangsat af regionerne i det tidligere erhvervsfremmesystem.

Bestyrelsen har bl.a. konstateret, at regionernes varierende praksis har skabt et behov for fortsat finansiering hos en række flerårige projekter.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi med udmøntningen af den strategiske pulje giver mulighed for, at en række perspektivrige lokale og regionale udviklingsprojekter er sikret fortsat finansiering,” siger Jakob Riis.

Den samlede strategiske pulje til erhvervsfremmeindsatser er på 80 mio. kr., og ansøgningsrunden til den resterende del af sættes i gang i efteråret.

Læs mere om støtten fra strategisk pulje her: https://erhvervsfremmebestyrelsen.dk/stoettede-projekter

Kontakt

Hvis du vil vide mere om strategisk pulje, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Susanne Gren Svendsen på 35 29 14 73 eller SussSv@erst.dk.

Du kan læse mere om Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse på www.erhvervsfremmebestyrelsen.dk.

Information om Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Vejlsøvej 29
8600 Silkeborg

3529 1717https://erhvervsfremmebestyrelsen.dk/

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse skal bidrage til at styrke udviklingen i dansk erhvervsliv. Det sker ved at fremme en sammenhængende, efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark.   

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse igangsætter og finansierer decentrale erhvervsfremmeindsatser, der tager højde for forskelle i de regionale og lokale erhvervsmæssige udfordringer, muligheder og prioriteter.

 

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Unge med særlige udfordringer skal hjælpes i uddannelse og have et bedre afsæt for job26.11.2019 13:15:43 CETPressemeddelelse

Virksomhederne skriger på arbejdskraft, og samtidig står næsten 70.000 unge på tværs af hele landet uden uddannelse og job. Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter nu fire projekter med i alt 36 mio. kr. Midlerne går til håndholdte indsatser, der skal sikre, at unge med særlige udfordringer får en uddannelse. Det skal give unge bedre mulighed for at komme på arbejdsmarkedet og på sigt imødekomme virksomhedernes behov for arbejdskraft.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum