Aalborg Kongres & Kultur Center

Danmarks eneste specialmesse for camping sprænger rammerne og flytter ud af Aalborg

Del

Udstillingsarealet udvides med 50 procent til 13.600 kvm i Gigantium og flere end 100 udstillere viser ferie- og friluftslivets mange herligheder.

Danmarks store specialmesse, CAMPING AALBORG, der afvikles for 11. gang af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) slår fra 10.-12. januar, teltpløkkerne ned et helt nyt sted. Specialmessen er vokset sig for stor til de fysiske rammer i AKKC, og flytter ud af byen og har valgt en ny fastliggerplads i det store idræts- og kulturcenter Gigantium i Aalborg Øst. Det samlede udstillingsareal øges med 50 procent til 13.600 kvm fyldt med alskens ferie- og friluftsherligheder. Flere end 100 udstillere vil være klar til at præsentere de mange tusinder besøgende for det nyeste inden for campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr.

Hvad end du har en forkærlighed for primitiv vildmarkscamping eller foretrækker et mere bekvemt autocamper-liv, er der masser af inspiration at hente på Danmarks eneste specialmesse på feltet. Campingmessen, bliver det den hidtil største til dato, og afspejler tidens behov for det behagelige men simplere liv i naturens favntag. Og for at kunne få plads til de mange campingvogne, autocampere og telte rykkes messen for første gang nogensinde ud af de vanlige rammer i AKKC og ind i det store idræt- og kulturcenter, Gigantium, der blandt andet rummer en sportshal på 11.000 kvadratmeter.

Små og store campingvogne
– og alt derimellem
I rækken af udstillere vil blandt andre Aabybro Camping & Fritid præsentere en campingvogn af mærket Kabe til en værdi af svimlende 850.000 kr., som måler intet mindre end 12 meter. Fokus på specialmessen er dog langt fra kun på de ekstravagante campere, mange udstillere viser langt billigere muligheder og simplere løsninger til det herlige udeliv.

TV2-Mogens kommer forbi
Ud over at blive præsenteret for det nyeste inden for campingvogne og campingudstyr byder årets campingmesse på foredrag og præsentationer, hvor der er masser af inspiration af hente, mens der er planlagt konkurrencer og en større skattejagt for de yngste.

Tv-journalist Mogens Jørgensen lægger også vejen forbi for at underholde og sætte stemningen i vejret. Den folkekære journalist er særlig kendt for det præmierede TV2 Nord-program ”Mogens kom forbi”, hvor Mogens Jørgensen kører Nordjylland tyndt for at finde skønne, glade og livsbekræftende personlige historier.


CAMPING AALBORG finder sted fredag 10. januar kl. 12-18, lørdag 11. januar kl. 10-17 og søndag 12. januar kl. 10-17 i Gigantium på Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg. 

Yderligere information om messen kontakt messe- og udstillingschef i AKKC, Else Herfort, på tlf. +45 9935 5518.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

+45 99 35 55 55http://www.akkc.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Nordjysk erhvervsleder og Løvens Hule-investor modtager Forårsprisen 20205.3.2020 13:41:00 CETPressemeddelelse

På baggrund af sin store betydning for dansk iværksætteri har den 43-årige erhvervsleder Jacob Risgaard fra Frederikshavn, hvis egen succesfulde virksomhed Coolshop holder til i Nørresundby, i den grad bidraget til at fremme kendskabet til Nordjylland. Derfor kan Jacob Risgaard nu se frem til at modtage Forårsprisen 2020, som uddeles af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i forbindelse med åbningen af dette års forårsmesse fredag 27. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum