Din Tekstforfatter

Danmarks befrielse d. 5. maj er vigtigere end nogensinde

Del

I år er det 77 år siden at Danmark blev befriet og tyskerne trak sig tilbage. Anden verdenskrig lakkede endelig mod enden. Selvom vi er mange, der ikke oplevede den store dag dengang, virker fejringen af Danmarks befrielse vigtigere end nogensinde. Krigen i Ukraine har vist os, at det, vi har regnet som et grundvilkår, nemlig frihed, alligevel ikke er et grundvilkår for alle. Derfor er der måske ekstra grund til at fejre friheden stort og fejende flot i år.

Det er holdninger, tro og idealer, der bygger samfund

Langkilde & Søn er kgl. hofleverandør af Dannebrog flag og har leveret flag siden 1938 til danskerne. Direktør Nicole M. Langkilde udtaler:Da krigen i Ukraine brød ud, oplevede vi en prompte reaktion fra danskerne i form af lyst til at vise støtte og sympati. Det affødte, at Justitsministeriet måtte lave særregler ifm. med flagning med udenlandske flag. Vores salg af ukrainske flag eksploderede og vi besluttede derfor med det samme, at al overskud skulle gå til Røde Kors.”

Allerede nu har Langkilde & Søn doneret 50.000kr. til Røde kors af overskud fra salg af Ukrainske flag

Nicole M. Langkilde siger endvidere: ”Uanset om man ønsker at flage med det ukrainske flag eller Dannebrog den 5. maj, så sender begge flag et signal om at vi skal stå sammen om og værne om friheden.”

Lige meget om vi fejrer Danmarks befrielse eller flager for Ukraines frihed og støtte, så er flagning en fantastisk måde at udtrykke sine følelser.

Når Folketinget hejser det ukrainske flag og Børsen har ukrainske flag i det ikoniske drage-tårn og Københavns Hovedbanegård flager med ukrainsk flag, for blot at nævne nogle få, så er måden vi bruger flag på, en måde vi signalerer vores holdning og tro på friheden og fællesskabet.

Der er noget meget rørende og medmenneskeligt, når vi ønsker tydeligt og utvetydigt at vise vores sympati for et andet lands folk.

Når vi nu igen rammer d. 5.maj føles det mere nødvendigt end nogensinde at fejre friheden og fællesskabet. Dannebrog er verdens ældste flag og danskerne har altid haft en fri og folkelig tilgang til brugen af flaget. Ingen andre lande i verden bruger flaget så frit som vi gør. Vi sætter det i lagkagen, vi hejser det når der kommer gæster og når vi har sommerferie. Vi lader det gå på halvt, når nogen dør og lader det stige til tops, når de er stedt til hvile. Flaget er med os fra vi fødes til vi dør. Det er folkeligt og Dannebrog – især - signalerer frihed. Vi håber derfor mange danskere vil finde flaget frem af gemmerne og sende det til tops d. 5. maj i år for at fejre friheden og fællesskabet.


Betalt samarbejde

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skab dit eget sikkerhedsnet med den rette a-kasse4.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der kan være mange grunde til, at du i en periode ikke har et job, og derfor heller ikke har nogen fast indtægt. En sådan periode kan være hård og frustrerende, og det er ikke altid nemt at finde et job igen. For at gøre disse perioder i livet nemmere at overkomme, kan du sikre dig selv ved at melde dig ind i en a-kasse. Dette er en form for forsikring, som du betaler til, når du har en fast indkomst, og så får du udbetalt dagpenge, når du ikke har en indkomst. Det har mange fordele at være medlem af en a-kasse, men det kan også være svært at finde den rette a-kasse, da udbuddet er stort. Læs med herunder og lær mere om a-kasser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum