Gjensidige Forsikring

Danmarks bedste naboer er fra Midtsjælland

Del

Anne og Vagn Hansen fra Ejby ved Kirke Hyllinge er kåret som Danmarks Bedste Nabo 2017 af Gjensidige Forsikring. De yder nemlig en ekstraordinær indsats for deres naboer.

Vinderne Vagn og Anne (tv) med Michael, Villas og Charlotte (th)
Vinderne Vagn og Anne (tv) med Michael, Villas og Charlotte (th)

Med mere end 70 % af stemmerne blev pensionisterne Anne og Vagn Hansen fra Bittensvej i Ejby suveræne vindere af titlen som ”Danmarks Bedste Nabo”. Anne og Vagn blev nomineret af deres naboer, en ung børnefamilie, der består af Michael, Charlotte og deres søn Villas.

Som nye husejere er der mange udfordringer, der kan være svære at håndtere. Men får man lidt hjælp, kan meget klares. I dette tilfælde overstiger hjælpen dog i høj grad det, man kan forvente af en nabo. Vagn hjalp blandt andet de unge naboer med at støbe nye stolper til carporten, bygge et fælles hegn og andre ting, der gjorde det lettere for dem at finde sig til rette i deres nye hjem.

”Michael og Charlotte havde en idé om, hvem den ideelle nabo ville være for dem, da de købte deres nye hus. De håbede på en anden børnefamilie, så de kunne få en legekammerat til deres søn. Men deres historie om, hvordan de to pensionister, Anne og Vagn, har hjulpet dem, viser virkelig, at det gode naboskab kan komme fra selv den mest uventede kant. Det har været inspirerende at læse om så unikt et naboskab, hvor de rutinerede husejere hjælper den unge børnefamilie i deres første hus,” siger Henrik Sagild, skadedirektør i Gjensidige Forsikring.

Derfor vandt Anne og Vagn:

Før de flyttede ind ved siden af Michael og Charlotte, havde Anne og Vagn boet 46 år i et hus uden nogle naboer i nærheden. Derfor var det gode naboskab også en ting, som de opsøgte aktivt.

Her er nomineringen fra Michael og Charlotte, der er årsag til, at Anne og Vagn er Danmarks bedste nabo 2017:

"Som førstegangskøber på et traditionelt hus i et villakvarter, er man altid spændt på sine nye naboer. Vi er en lille familie bestående af mor, far og et barn på 2 år, og da vi havde boet i vores nye hus i knap 6 måneder fik vi ny nabo. Det var et par pensionister der lige havde rundet de 70, og vores umiddelbare "skuffelse" over, at det ikke var en børnefamilie, forsvandt hurtigt, da vi lærte dem at kende.

På trods af sine 70 år, var manden i huset, Vagns, første gerning at støbe nye stolper til vores carport, så den ikke faldt sammen. Dernæst gravede han hele sin side op langt skelet for at fugtsikre og lave dræn til vores garage, som var det den største selvfølge. Senest har han hjulpet med at bygge vores hegn, hvor han på egen hånd har sat knap 300 kantblokke inden han støbte hegnet. Det er kantblokke, som han aldrig kommer til at se fra sin side af grundet niveauforskellen, men som alligevel er blevet sat efter alle kunstens regler."

Vagn og Anne holder øje med vores hus, når vi er væk, og giver os tryghed i hverdagen. Vi har startet vores liv som boligejer med verdens bedste naboer, og det er ærlig taget noget, som fylder langt mere i vores hverdag, end vi troede, det ville."

OBS: Ønsker I at komme i kontakt med Anne og Vagn, kan I kontakte nedenstående kontaktperson for kontaktinfo.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vinderne Vagn og Anne (tv) med Michael, Villas og Charlotte (th)
Vinderne Vagn og Anne (tv) med Michael, Villas og Charlotte (th)
Download
Henrik Sagild, skadedirektør i Gjensidige. Fotograf: Lars Svankjær
Henrik Sagild, skadedirektør i Gjensidige. Fotograf: Lars Svankjær
Download

Information om Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring
Gjensidige Forsikring
A.C. Meyers Vænge 9
2450 København SV

70 10 90 09https://www.gjensidige.dk/

Gjensidige er et af de ledende nordiske skadeforsikringsselskaber, og er noteret på Oslo Børs. Vi er cirka 4000 medarbejdere, heraf 705 i Danmark, og vi tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbydes også bank, pension og sparing. Driftsindtægterne var 25,5 mia. NOK i 2016, mens forvaltningskapitalen udgjorde 136 mia. NOK.

Følg pressemeddelelser fra Gjensidige Forsikring

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Gjensidige Forsikring

Mange danskere oplever problemer, når de lejer bil på ferien21.6.2018 07:41pressemeddelelse

Ved billeje i udlandet oplever danskere, at deres betalingskort bliver afvist, de får regninger for skader, de ikke har lavet og tilbud på forsikringer, de ikke har brug for. Desværre ved fire ud af fem ikke, at deres egen rejseforsikring i mange tilfælde dækker eksempelvis selvrisiko og skader på lejebilen. Det viser en ny undersøgelse, som Kantar Gallup har lavet for Gouda Rejseforsikring og Gjensidige Forsikring.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum