Gjensidige Forsikring

Danmarks ældste halvmarathon får nyt navn

Del

Løbet, der tidligere var kendt som BT Halvmarathon bliver til Gjensidige - Den Grønne Halvmaraton, når SNIK og Gjensidige går sammen om sundhed.

Når Danmarks ældste halvmaraton den 30. april 2017 afvikles for 38. gang, bliver det under et nyt navn. SNIK og Gjensidige Forsikring har nemlig indgået en aftale, der giver det historiske løb navnet Gjensidige – Den Grønne Halvmaraton.

”Vi har i flere år haft et værdifuldt samarbejde med SNIK om De Grønne Griseløb og Den Grønne Halvmaraton. Det ser vi nu frem til at udvide. Samarbejdet bliver en del af vores strategiske satsning på sundhed og helse,” siger Vivi Kofoed, direktør for Marketing og CRM Nordic i Gjensidige

Også hos SNIK er der glæde over samarbejdet:

”SNIK er en løbeklub, hvor vi arrangerer professionelle løb, og hvor mange frivillige deltager som hjælpere,” siger formanden for SNIK Jacob Jensen og uddyber:

”Sammen med Gjensidige ser vi en unik mulighed for at udvikle denne platform til glæde for løbere i alle aldre og på alle niveauer - fra nybegyndere til supermotionister”.

Vi går sammen om sundhed
Samarbejdet bliver som sagt et vigtigt element i Gjensidiges strategiske satsning på sundhed og helse, der blev indledt med opkøbet af Mølholm Forsikring i starten af 2017.

Løb er i dag den hyppigste motionsform i Danmark og kan dyrkes på alle niveauer på tværs af alder, køn og fysiske forudsætninger.

”Med navnesponsoratet glæder vi os til at tage samarbejdet et skridt videre. Vi ser et stort sammenfald i værdier og målgrupper, så vi glæder os til at udvikle fremtidens motionsløb sammen med SNIK og derigennem sætte fokus på sundhed, motion og samvær,” siger Vivi Kofoed fra Gjensidige

Jacob Jensen siger til dette: ”Løbsmarkedet i Danmark er præget af hård konkurrence og kamp om løbernes gunst. Vi ser Gjensidige som den rette partner i arbejdet med at udvikle nye typer af spændende og attraktive motionsløb til vores fælles målgrupper”.

Gjensidige – Den Grønne Halvmaraton indgår i SNIK’s løbsserie De Grønne Løb, som også omfatter De Grønne Griseløb, der afvikles to gange årligt. Disse løb ændrer navn til Gjensidige – De Grønne Griseløb.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring
Gjensidige Forsikring
A.C. Meyers Vænge 9
2450 København SV

70 10 90 09https://www.gjensidige.dk/

Gjensidige er et af de ledende nordiske skadeforsikringsselskaber, og er noteret på Oslo Børs. Vi er cirka 4000 medarbejdere, heraf 705 i Danmark, og vi tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbydes også bank, pension og sparing. Driftsindtægterne var 25,5 mia. NOK i 2016, mens forvaltningskapitalen udgjorde 136 mia. NOK.

Følg pressemeddelelser fra Gjensidige Forsikring

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Gjensidige Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum