Esbjerg Kommune

Danmark Spiser Sammen - virtuelt – også i Esbjerg

Del

Esbjerg Kommune bakker op, når Folkebevægelsen mod Ensomhed i samarbejde med Mary Fonden i uge 45 igen sætter fokus på, at vi husker at række ud til hinanden – også selvom vi fysisk skal holde afstand.

Hvem vil du invitere til virtuel fællesmiddag, når Danmark Spiser Sammen i uge 45? Sådan lyder spørgsmålet og opfordringen lige nu til alle i Danmark, når Folkebevægelsen mod Ensomhed i samarbejde med Mary Fonden endnu engang sætter fokus på ensomhed og vil minde os alle om vigtigheden af at række ud til hinanden. Esbjerg Kommune bakker op om initiativet.

Brug for, at vi rækker ud – på afstand

- Coronasituationen betyder desværre, at vi i Esbjerg Kommune sammen med frivillige ikke som tidligere år kan arrangere fysiske fællesspisninger, men opfordringen til at mødes virtuelt om et måltid vil vi naturligvis gerne bakke op om. At være en del af et fællesskab er et vigtigt led i livskvaliteten for de fleste, og lige nu er der mere end nogensinde brug for, at vi rækker ud til hinanden. Selvom vi skal begrænse vores fysiske kontakt, kan vi heldigvis stadig mødes om maden og spise sammen på afstand med et videoopkald, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

Sådan kommer du i gang

Mange er i dag vant til at holde videomøder på arbejdet eller at mødes virtuelt med venner og familie via skærmen. Er man knapt så fortrolig med den nye måde at mødes på, findes der god vejledning på Ældre Sagens hjemmeside: https://www.aeldresagen.dk/viden-og-raadgivning/hverdagsliv/godt-i-gang-med-it/gode-raad/saadan-ser-du-den-du-taler-med

Kontakter

Olfert Krog, formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, tlf. 29 88 01 45

Arne Nikolajsen, direktør, Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune, tlf. 23 47 71 28

Links

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum