NordicBet

Danmark er stadig favoritter til at gå videre

Del

Selvom landsholdet ikke formåede at nedbryde den irske mur i Parken, er holdet stadig favoritter til at snuppe kvalifikationen. NordicBet giver danskerne 56 procent chance.

Selvom playoff-kampen i Parken mod Irland endte som en målløs affære, så beviste den, at Danmark er et klart bedre hold end Irland. Sådan lyder konklusionen hos NordicBet. Resultatet har derfor ikke givet spilleselskabet anledning til at justere nævneværdigt ved chancevurderingen.

Før kampen lød vurderingen, at Danmark havde 58 procent sandsynlighed for at kvalificere sig til VM, mens den i dag lyder på 56 procent. Det kommer til udtryk i relativt beskedne odds 1,65 på dansk kvalifikation.

”Jeg har bemærket, at flere journalister og kommentatorer har været kritiske overfor Hareide, fordi de mener, at han var for positiv i sin evaluering af kampens resultat. Vi deler ikke kritikernes opfattelse. Vi synes faktisk, der er gode grunde til optimisme. Danmark holdt irerne fra at score, og vi viste med al tydelighed, at vi er det bedste hold”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”I Dublin vil irerne være tvunget til at komme længere frem på banen. Det kan give danskerne den plads, de skal bruge for at score det ene udebanemål, der med al sandsynlighed vil være nok til at gå videre.”

Danmark gæster Irland på tirsdag klokken 20.45 dansk tid.

Hvilket hold kvalificerer sig til VM?

Danmark       1,65

Irland             2,12

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – VM – VM Kval - UEFA

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum